AHD-H a horizonton

Analóg, FULL HD termékek az IdentiVision kínálatában

2015 végére megérkeznek az IdentiVision AHD-H (analóg FULL HD) termékei a magyar piacra. Magától értetődően, CCTV kamerák és 4 / 8 / 16 csatornás digitális videorögzítők egyaránt megtalálhatóak lesznek az új termékvonal tagjai között.

Az Economy DVR sorozat, talán elsőre meghökkentő, tulajdonsága, hogy cserébe a kedvező árszínvonalért, „mindössze” 15 kép/s-os rögzítési sebességet garantál csatornánként 1080p-s képanyag rögzítése esetén. Persze, aki még emlékszik a nem is olyan régi időkre, az tudja, hogy a másodpercenként 15 kép tökéletesen elég a biztonságtechnikai alkalmazások 99%-ánál.

Ellenben egy új felbontás, az 1080N is bemutatkozik az új AHD-H rögzítőkben. Cserébe a 1080p „kisebb” sebességéért, 1080x960-as felbontásban (ezt rejti a 1080N kód) 25 kép/s frissítést kínálnak még az Economy széria rögzítői is. Ez a felbontás 12,5 %-kal nagyobb, mint a 720p, bár nem a 16:9, sokkal inkább a 4:3 monitor arányhoz áll közelebb.

A teljes kapacitású családtagok már 25 kép/s rögzítési sebesség mellett biztosítanak 1080p felbontású, kiváló minőségű videoanyagot. 2015-ben a 4 és 8 csatornás csúcsrögzítők mutatkoznak be, a 16 csatornás „nagy testvér” 2016 első negyedévében érkezik.

Fontos kiemelni, hogy az előzetes várakozásokkal ellentétben, az FULL (A)HD rögzítők képesek kezelni az AHD-M (HD 720p) kamerák képanyagát is. Valamennyi új AHD-H rögzítő (az Economy verziók is) rendelkeznek az IdentiVision DVR-einél már megszokott funkciókkal. A teljesség igénye nélkül: képtartalom-elemzés, Cloud (felhő) technológia, tripla rendszerfelügyeleti (watchdog) funkció, távoli elérés IOS és Androidos mobileszközökön keresztül, CMS (a márka rendszerfelügyeletei szoftvere) és MyEye támogatás. A 8 és 16 csatornás rögzítők már 2 SATAIII winchestert képesek fogadni, és rendelhetők 4 és 8 HDD-t fogadni képes házban is.

Az új AHD-H (1080p) kamerákról is leginkább azt lehet elmondani, hogy tovább viszik az IdentiVision széleskörű szolgáltatáscsomagját és kiváló képminőségét. Természetesen a teljes körű extrák csak az OSD menüvel rendelkező eszközök esetében élvezhetők. Az új kamerák között megtalálhatóak lesznek a cső és dome termékváltozatok egyaránt.

Néhány szót feltétlenül érdemes ejteni az új SPARTAN termékcsaládról. Nevéhez illően, szívós, de egyszerű: tehát spártai. Inkább egyszerűbb, otthoni felhasználásra javasoltak, mintsem magas elvárásokat támasztó környezetbe. Cserébe jellemzőjük a kiemelkedően kedvező ár, remek képminőség és a csendes, stabil működés.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
HTC beágyazott testhőmérséklet-ellenőrző rendszer
Olvasta már?
HTC beágyazott testhőmérséklet-ellenőrző rendszer