Dahua IPC-HFW5421E-Z 4 Megapixel felbontású SMART IP kamera


Dahua IPC-HFW5421E-Z 4 Megapixel felbontású SMART IP kamera
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Gyártó és Kereskedelmi Kft.
Gyártó: Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd


Már az Euro Tech Corp. Kft kínálatában is megjelent a 4 megapixel felbontású Dahua IP kamera. Újdonság, hogy ez a kamera már a legújabb IP modullal van felszerelve, amely az megszokott H264 tömörítési algoritmus mellett rendelkezik H265 tömörítéssel is, ami 50%-os megtakarítást hoz tárhely és adatforgalom szintjén. Így a magasabb felbontás nem jelent feltétlenül magasabb tárhely illetve hálózati kapacitás igényt. - 16:9 képarány megtartása - Gazdaságos átmenet a Full HD és a 4K felbontás között - H265 tömörítés - Részletgazdagabb kép, elérhető áron A kínálatban szerepel többféle model 4 Megapixeles felbontásban. Példaként a Dahua csúcsmodelje:
Dahua IPC-HFW5421E-Z 4 Megapixel felbontású SMART IP kamera
A jelen portfólióban, ez a kamera jelenti a csúcsot a 4 Megapixeles felbontásban. Motorizált lencsével rendelkezik, ami bármelyik Dahua rögzítőről vezérelhető hálózaton keresztül, ugyanígy PC-ről webes felületen keresztül illetve PSS Smart szoftverről is elvégezhető a művelet. A kamera 3. generációs LED Array infrákkal rendelkezik, amik a sötétben jobban szórják az infra fényét, ezáltal az éjszakai kép homogénebb, élesebb és részletgazdagabb, mindezt úgy, hogy a hatótáv nagyobb lett 20%-al a hagyományos infrákkal szemben. További funkciók az eszközbe integrált inteligens analízis opciók, amelyek kielemezhetőek a rögzítőröl, illetve több neves felügyeleti PC alapú szoftverrel is kompatibilisek. A kamrához járnak a riasztási valamint audió ki/be-menetek, illetve a PoE.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
RIEL rendszámolvasó sorompó csomagok
Olvasta már?
RIEL rendszámolvasó sorompó csomagok