Beharangozó 2016-ra: növelt FPS érték a GeoVision új kameráiban


Beharangozó 2016-ra: növelt FPS érték a GeoVision új kameráiban
3,0 Mpixel felbontás mellett már megemelt, 30 fps sebességgel is rögzíthetünk a GeoVision Target kamerasorozat legújabb tagjaival. 2016 elejétől pedig választható lesz a FullHD felbontású, 60 fps sebességű új BX2600-as 2,0 Mpixel boxkamera.

Az eddig belépőszintet jelentő Target sorozat olyan típusokkal bővül már így decemberben, melyek valós alternatívát jelentenek a GeoVision projekt kamerák számára. Az eddig csökkentett funkcionalitású Target kamerák közé érkezik az a 3,0 Mpixel-es család, mely teljes felbontás mellett is képes lesz 30 fps sebességű video stream előállítására. Továbbá az eddigi fix objektívet végre egy új 3-9mm-es varifokálisra váltja fel, illetve a dóm kivitelek oldalfali felszerelését segítő 3 tengelyes belső konzol is része az újdonságnak. A varifokális objektívektől okkal várhatunk el még szebb képminőséget, mivel a normál DC automata írisznél a lényegesen precízebb és kifinomultabb P-Írisz technológiát használják. Ezen felül a felső kategóriás kamerákra jellemző számtalan - a telepítőket segítő - szolgáltatással és paraméterrel bírnak, úgymint a kényelmes PoE megtáplálás, dóm kamerákhoz elérhető oldalfali kiegészítő konzolok, élesség állítást segítő Fókusz segéd és megnövelt hatótávolságú intelligens infra megvilágítás.

Másik közeli újdonság a 2016 elején már rendelhető GeoVision BX2600-as boxkamera, mely a palettán elsőként fog rendelkezni a kamerába épített olyan intelligenciákkal, melyek eddig csak szerver oldalon voltak jelen. E mellett az egyik legfőbb újdonsága a 2,0 Mpixel felbontás melletti 60 fps sebességű video stream, aminek segítségével játékkaszinók, autó-, motor-, de akár lóversenyek precíz megfigyelésére is alkalmas lesz. A beépített analitikák - melyek már kameraoldalon eldöntik, hogy adott felvétel fontos-e a felhasználónak vagy sem - a következők lesznek: betörésérzékelés, intelligens kültéri mozgásérzékelés, elveszett- és otthagyott tárgy detektálás, illetve kamera szabotázsok észlelése.

A fenti újdonságok megtekinthetők, kipróbálható a GeoVision Hungária budapesti bemutatótermében. A pontos címért IDE kattintson
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q1808-LE kamera
Olvasta már?
Axis Q1808-LE kamera