Kiváló észlelés és garantált megbízhatóság: Bosch Commercial Series

A Bosch új mozgásérzékelő családja hamarosan érkezik

Kiváló észlelés és garantált megbízhatóság: Bosch Commercial Series
A Bosch Security Systems a behatolásjelzés területén meglévő innovációs hagyományait folytatva bevezeti a mozgásérzékelők Commercial Series termékcsaládját.

A Commercial Series tagjai teljes helyiséget lefedő érzékelést kínálnak nagy, 15x15 méteres érzékelési területtel. Az egyedi technológiai megoldások közé tartozik a kifinomult Első Lépés Feldolgozás (First Step Processing), amely azonnali választ tesz lehetővé a behatoló első lépésére. A dinamikus hőmérséklet-kompenzálásnak köszönhetően gyakorlatilag bármilyen hőmérsékleten megbízhatóan működik, az aktív infravörös kitakarás elleni funkció pedig érzékeli, ha valamilyen anyagot helyeznek az érzékelő elé vagy lefújják valamivel. Az érzékenység egyetlen kattintással állítható be, ami egyrészt rugalmasságot kínál ahhoz, hogy az érzékelők sokféle kereskedelmi környezetben alkalmazhatók legyenek, másrészt lehetővé teszi az telepítők számára a kevesebb, eltérő típusú érzékelők raktáron tartását.

Az érzékelők kiemelkedő optikai és elektronikai kialakítása a lehető legjobb jelminőséget biztosítja. Az érvényes protokollok alapján általánosan használt tévesriasztás-azonosítókkal összevetve, az elvégzett tesztek szerint a Bosch Commercial Series a többi gyártó érzékelőivel összehasonlítva több mint 35%-kal kevesebb téves riasztást ad.

Kérjen további információt az új termékcsaládról IDE kattintva!
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Az Ön Professzionális biztonságtechnikai Partnere – a DSC Hungária Kft.
Olvasta már?
Az Ön Professzionális biztonságtechnikai Partnere – a DSC Hungária Kft.