Személyi változások az LDSZ-nél


Személyi változások az LDSZ-nél
A dinamikusan fejlődő értékesítés erőteljesebb marketing támogatásának érdekében Ollári Viktor vette át a budapesti üzlet vezetését szeptember 1-től.

Viktor mérnöki diplomával, több évtizedes biztonságtechnikai tapasztalattal, újságírói gyakorlattal ( Magyar Biztonságtechnika újságírója, szerkesztője, majd főszerkesztője 2002-től 2012-ig ) bír. A cég vezetésével közösen kidolgozott marketing stratégia mentén nagy lendülettel vág neki az új feladat kihívásainak – megkezdeni a CANON biztonsági kamerák értékesítését, emellett tovább növelni az IdentiVision video biztonságtechnikai rendszerek és az EverLink beléptető-, munkaidő nyilvántartó és fizető parkoló rendszerek forgalmát, presztízsét.

A megnövekedett forgalom miatt az LDSZ Kft. vezetése Pécsett és Budapesten is plusz kiszolgáló kollégával bővítette a létszámot. Élve a kormányzat pályakezdők foglalkoztatását támogató lehetőséggel, 20 éves fiatalok álltak munkába, akik rövid időn belül betanulnak a szakmába, és gyorsabbá teszik a vásárlók kiszolgálását a cég mindkét üzletében.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
DBIP-1-W IP WiFi videó ajtócsengő, raktárról, a Videosectől
Olvasta már?
DBIP-1-W IP WiFi videó ajtócsengő, raktárról, a Videosectől