A Videosec új digitális rögzítő családja


A Videosec új digitális rögzítő családja
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Gyártó és Kereskedelmi Kft.
Gyártó: Videosec


Hosszú fejlesztési munka illetve piackutatás után örömmel adunk hírt a teljesen új Videosec digitális rögzítőcsalád megjelenéséről. Az eszközcsalád két fő csoportra osztható, tribrid rendszerű AHD/analóg rögzítőkre (AHDR) , illetve hálózati videórögzítőkre (NVR).

  •  Pentaplex működésű, digitális videórögzítő
  •  Akár 5 Megapixeles valósidejű rögzítés
  •  „Multi language” opció, 32 nyelvű menü, magyar nyelvű menürendszer.
  •  1, 2, 4 illetve 8 merevlemezt befogadó háztípusok.
  •  Ingyenes mobil aplikáció, magyar nyelvű CMS illetve „Cloud” funkció.

    Tribrid rendszerű, AHDR rögzítők
    A rögzítők ezen csoportja hivatott a „klasszikus” analóg rögzítők kiváltására. Lássuk, mit takar a „Tribrid” elnevezés. A rögzítő képes analóg, AHD illetve IP kamerák megjelenítésére/rögzítésére is, típusonként eltérő, hogy milyen kamerából mennyit képes megjeleníteni az eszköz, a www.videosec.com weboldalon letölthető adatlapokban részletezve vannak ezen adatok. További fontos újdonság az AHD (Analog High Definition) szabvány. Mint ismert, a HDCVI illetve a TVI mellet az AHD lényege is az, hogy HD illetve Full HD felbontást továbbitunk analóg jelként Koax, illetve UTP kábelen keresztül. A szabvány megőrizve az analóg rendszerek összes előnyét ötvözi a hagyományos Koax kábelen alapuló, zárt láncú rendszereket a magas felbontás előnyeivel. Akinek mindez nem elég, IP kamerát is hozzáadhat az AHD rögzítőhöz, mivel azok képesek azok teljes körű lekezelésére. További „plussz” az, hogy gondolva az esetleg meglévő analóg rendszerekre, a rögzítő ugyanúgy kezeli le a hagyományos D1 felbontású kamerákat mint az AHD rendszerűeket, ezáltal például egy 16 csatornás rendszert fokozatosan modernizálhatunk magas felbontású kamerákkal, nincs szükség azonnali, teljes cserére.

    Hálózati videórögzítők, NVR-ek
    Ezek a rögzítők elsősorban a Videosec márkájú IP kamerák rögzítésére szolgálnak, de az Onvif platformnak köszönhetően más gyártmányok is hozzáadhatóak az eszközökhöz. A termékskála 8-tól 32 csatornáig terjed, így kisebb, illetve közepesen nagy rendszerek kiépítése is megoldható. Fontos hozzátenni azt, hogy gondolva a telepítői igényekre, referencia (minimum) felbontásként a Full HD (1080p) felbontást vettük, tehát minden eszköz annyi csatornás, ahány Full HD kamerát képes lekezelni, ez azt jelenti, hogy egy 8 csatornás NVR, 8 Full HD kamerát tud fogadni, és így tovább. A menürendszer felhasználóbarát, 32 nyelvű, és természetesen alapesetben magyar nyelvű, ugyanúgy a rögzítő webes kezelőfelülete illetve CMS szoftvere is magyar nyelvű. Az IP kamerák IP címe a rögzítőről állítható, az eszköz alapesetben megtalálja az összes hálózaton lévő Videosec kamerát MAC cím alapján. Lévén hogy a Videosec kamerák saját belső protokollal kommunikálnak a rögzítőkkel, a mozgásérzékelés, időszinkron, felbontás beállítás valamint színbeállítás funkciók 100 százalékosan működnek.

    Felvételek kimentése a rögzítőböl AVI formátumban
    Minden Videosec rögzítőről (AHDR, NVR) lehetőség van a felvételek AVI formátumban történő közvetlen kimentésére, akár közvetlenül USB-n keresztül is. Nincs szükség konvertálásra, ennek előnyeit érzésünk szerint nem kell külön leírni.

    Ingyenes „Cloud” funkció, PC-n is, Mobilon is
    A „Cloud” funkció elnevezés a Videosec rögzítőknél egy új, távoli elérést segítő opciót takar. Lényege az, hogy a távoli elérést egy olyan szerver szolgálja, amelyen nem haladnak át a Videó adatfolyamok. Ez azt jelenti, hogy a szerver csak a kapcsolatot biztosítja a távoli felhasználó és az eszköz között, az adatfolyamok közvetlenül mennek át a két pont között a világhálón. Előnye a gyorsabb elérés, jobb, magasabb felbontású adatfolyam, illetve az, hogy nincs szükség portok megnyitására a routeren. Amint az eszköz megfelelően csatlakozik a hálózatra, a szerver MAC cím alapján látja azt, a felhasználó pedig a felhasználónév, jelszó illetve szériaszám segítségével elérheti az eszközt a világ bármely pontjáról mobil alkalmazás segítségével, klíens szoftverrel illetve a www.videoseceye.com domain névről is. A szerver Magyarországon van, ez biztosítja a gyors elérést a Kelet-közép Európai régióban.

    Természetesen továbbra is lehetőség van DDNS használatára is, az eddig jól megszokott módon.
  • Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra
    Olvasta már?
    Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra