Hikvision IP kaputelefonok


Hikvision IP kaputelefonok
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A megfigyelőrendszerek területén a már megszokott kimagasló Hikvision minőség, kedvező áron. A Hikvision IP kaputelefon integrálható a már meglévő megfigyelőrendszerbe. Nem szükséges külön hálózat kiépítése, bármilyen meglévő ethernet hálózaton problémamentesen működtethető.


A rendszer nem csak egy egyszerű kaputelefon, hanem egyben videó intercom rendszer, mivel a beltéri egységek képesek egymással kommunikálni és hívásokat kezelni.


Az 1, 2, 4 nyomógombos modern kiviteltől a számgombos társasházi kaputábláig széles választékban elérhető kültéri egységek. Minden igényt kielégítő 7”-os érintőkijelzős beltéri kezelő egységek, csempés menükialakítással, vezetékes és WiFi-s kivitelben. A kapunyitás kulcs helyett beléptetőkártyával is megvalósítható, így könnyebb és egyszerűbb a jogosultságok kezelése.

A Hikvision IVMS integrációnak köszönhetően a kültéri egységek hozzáadhatók a rögzítőkhöz, valamint a meglévő rögzítők (IP kamerák) a beltéri egységhez. Továbbá a mobil applikációval akár távolról is kommunikálhat az érkező vendégekkel.




Mikor érdemes a Hikvision IP kaputelefont használni?
• Ha már meglévő rendszerét bővíteni szeretné kaputelefonnal
• Ha mindig tudni akarja, hogy ki csönget be ingatlanába (akár mobiltelefonos alkalmazáson keresztül is követheti az eseményeket)
• Ha kaputelefonjának kameraképét folyamatosan rögzíteni szeretné
• Ha a lakók egymás közt is szeretnének kommunikálni
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC kapumozgatók
Olvasta már?
FAAC kapumozgatók