Uniview NVR201/202/204 digitális rögzítő

Az Ön üzletének védelmére született

Uniview NVR201/202/204 digitális rögzítő
Az Alfa Digital Kft ezúton mutatja be a 10 legnagyobb gyártó közül az Uniview NVR201/NVR202/NVR204-es sorozatú rögzítőit.


- Egyszerű használat - Felhő alapú hozzáférés - Professzionális, kedvező árú megoldás NVR201E, NVR201L, NVR202E
A kis és közepes méretű üzletek tulajdonosai részére kiváló választás a 201-es sorozat, 4/8 rögzítési csatornával 1db beépíthető merevlemezzel. A H.264-es tömörítéssel 40/80Mbps rögzítési sávszélességgel képes kielégíteni az ilyen jellegű területeken megjelenő igényeket költséghatékony módon. A csendes, ventilátor nélküli kialakítás lehetővé teszi, hogy olyan helyre is telepítésre kerüljön, ahol már ez a zaj is zavaró lehet. Az egyszerű kezelést biztosítja a jól átgondolt magyar nyelvű kezelőfelület is. Felhő alapú csatlakozás, könnyű kezelés
Minden NVR támogatja a P2P alapú csatlakozást. Megtekintheti a kamerák online képét, visszanézheti a felvételeket okos telefonján bárhol bármikor. Az Uniview P2P szolgáltatása támogatja a riasztásokról történő azonnali értesítést is a mobil klienseken. Egy éjszakai behatolás esetén a tulajdonos azonnal értesítést kaphat az eseményről és akár a telefonján is rögzítheti a kamerák képeit. Típusok:
NVR201-04L, NVR201-08L, NVR201-04E, NVR201-08E, NVR202-08E, NVR202-16E, NVR204-16E, NVR204-32E. Cégbemutatkozás:
Az UNIVIEW magyarországi képviselete; az Alfa Digital Kft. az új márkadisztribúción kívül a piacon már jól ismert egyik legnagyobb gyártó Turbo HD-s és IP termékeit, valamint NEON eszközök OEM (sajátmárkás) változatait Alfa Digital Highline és Alfa Digital néven forgalmazza.
Termékpalettáján többféle HD-TVI, IP és analóg eszközök találhatók, a megfizethető, de megbízható minőségű termékektől a felső kategóriás projekt rendszerekig.
A cég profiltisztán CCTV rendszerek, rendszereszközök forgalmazásával, nagykereskedelmével foglalkozik, kiemelt fontosságot tulajdonítva a termékek teljes körű műszaki háttértámogatására.
A cég munkatársai maguk készítik az eszközök magyar nyelvű adatlapjait, használati útmutatóit, a gyár technikai részlegével közösen a szintén magyar nyelvű kezelőfelületeket, firmware frissítéseket.
A minősítések megléte, garanciális ügyintézés, szervizháttér szintén a támogatás (support) része a magyar képviseletnél.
Elérhetőségek: www.uniview.alfadigital.hu; www.alfadigital.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ajax vezeték nélküli rendszerek telepítői képzés
Olvasta már?
Ajax vezeték nélküli rendszerek telepítői képzés