Ingyenes GeoVision CLOUD szolgáltatás 5GB-ig


Ingyenes GeoVision CLOUD szolgáltatás 5GB-ig
A GeoVision Hungária Kft. bejelenti, hogy közkívánatra ingyenesen elérhető a GeoVision által kifejlesztett GV CLOUD szolgáltatás. Hogy mit is jelent ez?

Ingyen tárolhatjuk GV Cloud kameráink által készített felvételeket a GeoVision CLOUD szerverén egészen 5GB-ig, legfeljebb 30 napig. Továbbá létrehozhatunk élő YouTube video streamet, melyet egyszerűen megoszthatunk barátainkkal, kollégáinkkal. A mozgás alapú rögzítés elérhetővé teszi, hogy az ingyenes 5 GB-os tárhely elegendő legyen sok-sok órányi felvétel tárolására, amely akár 30 nap anyagát is tartalmazhatja. A CLOUD szolgáltatás rendkívül népszerű olyan alkalmazásoknál, ahol több különböző helyen, településen vagy akár országban egy-egy Cloud kamera került telepítésre. Egy helyen láthatjuk élőképeiket, valamint a rögzített felvételeket online visszanézhetjük, majd lementhetjük saját meghajtónkra. Nincs szükség bonyolult rendszerekre, kiegészítőkre, szerelésre és kábelezésre. Egyes Cloud kamerák elérhetőek WiFi-s változatban, mellyel még egyszerűbb a CLOUD alkalmazás beüzemelése. GV Cloud kameránk élő képébe IDA kattintva tekintheti meg.

A GV Cloud szolgáltatlás bemutató videóját ITT TEKINTHETI MEG
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
CEIA TDU - közegészségügyi szűrés biztonsági kapukkal
Olvasta már?
CEIA TDU - közegészségügyi szűrés biztonsági kapukkal