Felhő alapú videó megfigyelő megoldás


Felhő alapú videó megfigyelő megoldás
A felhő alapú megoldások nagy népszerűségnek örvendnek és számos oka van e fajta megfigyelő megoldásban gondolkodni, különösen a kis és középméretű vállalkozásoknál. Hogy megfeleljen a fejlesztői követelményeknek, a Vivotek megalkotta a VADP-ot (Vivotek alkalmazásfejlesztő platform). A VADP egy olyan nyitott platform, mely lehetővé teszi a külső partnerek számára, hogy feltöltsenek alkalmazásokat a felhő szolgáltatással a kamerára.

Stratégia együttműködés a Genetec™ Stratocast™ platformmal

A kis és középvállalkozások igényelnek egy megbízható videó megfigyelő megoldást magas karbantartási költségek nélkül. Elkötelezettek, hogy előrehaladott felügyeleti megoldást nyújtsanak a megbecsült globális vevőiknek, a Vivotek megerősíti a stratégiai együttműködést a Genetec-el, a nyílt platform vezető forgalmazója, egyesített IP biztonsági megoldások felhő alapú videó felügyeleti megoldással. A Genetec megoldása a Vivotek vállalati szintű hálózati kameráival, manapság az új felhő alapú megoldások ki tudják elégíteni a kis és közép vállalkozások növekvő biztonsági igényeit. A felhasználók élvezni tudják a magas minőségű videókat bárhol, bármikor az interneten keresztül.

Kulcs előnyök

- Videó rögzítés felhőbe, mellőzve az on-site szerverek szükségességét - Gyorsan üzembe helyezhetőek a Vivotek kamerák bármilyen hálózati konfiguráció szükségessége nélkül - Központilag figyelhető az összes Vivotek kamera a Stratocast web alkalmazásról vagy a Genetec biztonsági központból - A rendszerfrissítések és a karbantartás a Genetec felhő által kezelt - Az előfizetés alapú szolgáltatás nagyobb fizetési rugalmasságot biztosít
Genetec Stratocast áttekintés
Ahogy a kiskereskedők és kisvállalkozások meg akarnak valósítani egy videó megfigyelő rendszert, hogy meggátolják a lopást és csökkentsék a felelősséget, az új megoldások most elláthatják őket jelentős előnyökkel a hagyományos DVR rendszereken keresztül. A Stratocast egy problémamentes megközelítése az üzleti biztonságnak, mely lehetővé teszi az ön számára, hogy felügyelje a HD videót, mely biztonságosan felhőben van tárolva.
 •  HD videó megfigyelés
  A HD felbontású IP kamerák támogatása lehetővé teszi az ön számára, hogy magas minőségű videót tekintsen meg vállalkozásáról, jobb részletességgel, mint ami az analóg alapú rendszerekkel lehetséges. A Stratocat-al, a felhasználók egyszerűen felügyelhetnek több kamerát, közelíthetnek, távolíthatnak pontokra, és visszajátszhatják a felvett videót, hogy megtekintsék az incidenseket és a kulcs eseményeket.
 •  Magas biztonságú videó felvételek
  A Stratocast rendszerben lévő videó közvetlenül feltöltődik a felhőbe és magas biztonsággal van ellátva, vállalati szintű adatközpontokkal, azért hogy önnek ne legyen szüksége DVR-t vagy tároló eszközt vásárolni és fenntartani. A felhő tárolásnak köszönhetően, az ön felvételei védve lesznek a fizikai sérülésektől és hardware hibáktól.
 •  Problémamentes telepítés és karbantartás
  A Stratocast által biztosított partnerek segítenek a kamerák telepítésében és ellátják önt segítséggel, hogy ön meggyőződjön róla, hogy a felügyeleti rendszere optimalizálva van az oldalához. Amíg a Stratocast felhő alapú, nincs szükség IT személyzetre a fenntartásra és hibaelhárításra, mert a frissítések automatikus telepítődnek a rendszerre. Továbbá, zökkenőmentes új képességeket tudunk kézbesíteni, anélkül hogy hatással volnánk a működésre, állandó termékjavítást fogunk kapni éveken keresztül.
 •  Bárhonnan hozzáférhető
  Bármerre is jár, élvezze a szabadságot és a kényelmet, tudva hogy vállalkozása biztonságban van. A globális elosztott adatközpontok befolyásának köszönhetően, a Stratocast lehetővé teszi az ön számára, hogy megtekintse az élő képet és a felvett videót bármely eszközről mely az internetre csatlakozik, beleértve laptopot, okos telefont, vagy tabletet.
 •  Multi-site megfigyelés
  A Stratocast lehetővé teszi az ön számára, hogy több kamerát és helyet tekintsen meg egy egyszerű alkalmazásról, magas hatékonyságú megoldást nyújtva franchise és multi-site vállalkozás tulajdonosoknak, hogy kiterjesszék a láthatóságukat. Az elosztott rendszerek spórolni tudnak a DVR vagy szerver vásárlási és fenntartási költségeken.
 • További információért kérjük látogasson el a Genetec Stratocast weboldalára
  Vivotek vállalati szintű hálózati kamerák kis-és középvállalkozásoknak
  A Kis-és közép vállalkozások sok hasznot húzhatnak a Vivotek kamerákból, valamint a Stratocast, bevetett egy megengedhető és megbízható felhő alapú video megfigyelő rendszert, mely elérhető minden internetre csatlakozó eszközről. A Vivotek az 1080p-s HD kamerák teljes palettáját kínálja, hogy bármilyen környezetben megállja a helyét. A kamerák közül sok a kis és közép vállakozásokra fókuszál, beleértve az SNV(Supreme night visibility) kamerákat FD8367A/69A, FD8167A/69A és IB8367A/69A, az ultra kicsi ,fix dome kamera FD8166A, és a világ legkisebb dome hálózati kameráját az FD816C-HF2-t.
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Partizan terméknap a MASCO-nál
  Olvasta már?
  Partizan terméknap a MASCO-nál