FA/ML2262AGC kaputelefon


FA/ML2262AGC kaputelefon
Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: ACI FARFISA


A kaputelefonok gyártását a FARFISA elektromos hangszergyártó egyik részlegeként 1967-ben kezdték meg. A ’70-es, ’80-as években a FARFISA már egyet jelentett a megbízhatósággal és minőséggel. 1993-ban a piaci fejlődésnek és egyre növekvő termelésnek köszönhetően, az ACI FARFISA már önálló cégként folytatja a hagyományt, az innovációt és a folyamatos termékfejlesztést a kaputelefonok területén. Ez mára meghozta az ACI FARFISA termékeinek sikerét Olaszországban és több mint 60 országban világszerte, ill. tette a gyártót Európa egyik legjelentősebb kaputelefon gyártójává.
Az egyik nagy sikerű terméke a myLogic digitális video-kaputelefon beltéri egység család, melyet a korszerű design mellett a digitális technika jellemez. Az esztétikailag kellemes kinézet tökéletesen harmonizál az új belsőépítészeti trendekkel, továbbá a termék rendelkezik a legkeresettebb funkciókkal is. A myLogic beltéri egység az ACI FARFISA kétvezetékes digitális DUO rendszer technológiáját alkalmazza, melyhez a gyártó több kültéri egységet rendszeresített a különböző ízlésnek és igénynek megfelelően, mint az AGORÁ, a PROFILO, és a vandálbiztos MATRIX.
A myLogic beltéri monitoros egységek igazodva a jelenkor igényeihez, kihangosítós kivitelűek, és 4,3"-os színes, 16:9 képarányú érintőképernyős LCD monitorral rendelkeznek. Az esztétikusan kialakított 4 funkciógomb és a kijelzőn megjelenő grafikus felület segítségével a kapunyitó aktiválása mellett számos egyéb funkció használatára nyílik lehetőség, mint például videomemória, jegyzettömb, digitális képkeret, valamit több beltéri egység esetén az egymás közötti úgynevezett interkom kommunikáció funkció is. További újdonságként a beépített hőmérsékletérzékelővel is rendelkező monitor akár fűtésrendszerek vagy légkondicionáló készülékek kézi, de időzített automatikus vezérlésére is felhasználható. A rendszerben alkalmazható be- és kimeneti egység segítségével pedig egyéb, más házi automatizálási feladatok ellátására is alkalmas. Cseppet sem elhanyagolható, hogy a myLogic beltéri egységgel kiépített rendszerhez mindössze 2 vezeték szükséges, és annak bekötése még polaritás független is.
A FA/ML2262AGC típus a DUO digitális video-kaputelefon rendszer egylakásos gyári szettje, mely tartalmazza a fent részletezett myLogic beltéri egységet a hozzá való kerettel fali-, vagy szerelődobozt a süllyesztett szereléshez, valamint a felületre szerelhető AGORA kültéri egységet. A kültéri egység egy kamerát és a hívógombot is tartalmazza. A szett tartalmazza még a beltéri és a kültéri egységhez szükséges tápegységeket, melyből a kültéri tápegysége az elektromos zár tápellátásához is alkalmas.
A FA/ML2262AGC típusú egylakásos digitális video-kaputelefon szett részletes tulajdonságai:
 •  Egylakásos komplett digitális video-kaputelefon szett;
 •  FA/ML2262AGC myLogic digitális video-kaputelefon beltéri egység fali-, és süllyesztő kerettel; - Metálszürke esztétikus burkolat; - 4,3"-os színes, 16:9 képarányú érintőképernyős LCD monitor; - Programozható csengetési stílus; - Zárnyitás, hangerőállítás, némítás, kijelző fényerejének szabályozása, kitekintő-, valamit interkom funkció;
 •  AGORA kültéri egységek a FA/VD2121CAG kamerás modul 2 tengely mentén állítható LED világítással rendelkező kamerával és 1 hívógombbal; - Színes kamera, 1/3”-os CCD, 2,5lux, 3,6mm-es objektív; - Szabályozható érzékenységű kondenzátor mikrofon; - Szabályozható erősségű kültéri hangszóró;
 •  Tápegységek (DIN sínre szerelhető): FA/2220S (kültéri egység és zárvezérlő tápegység), FA/2221S (monitor tápegység);
 •  2 vezetékes, polaritás független kábelezés;
 •  Maximálisan 150 m kábelhossz a kültéri és a beltéri között.
 • Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Kettős spektrumú hőkamera a Videosec kínálatában
  Olvasta már?
  Kettős spektrumú hőkamera a Videosec kínálatában