Alphasonic Expo 2016


Alphasonic Expo 2016
Idén is rengeteg érdekességgel és újdonsággal várja a szakmai érdeklődőket az Alphasonic Kft.

Előadások az Expon
- 10:00-10:30 ATEN Pro AV: Legyen Ön a leggyorsabb a piacon! Az ATEN most a kezébe adja a megoldást, hogy hogyan előzheti meg versenytársait a leginnovatívabb eszközök használatával.

- 10:45-11:15 Sicontact: Malware- és IT biztonsági krónika

- 11:30-12:00 MikroTik: Alkamazottak munkaidő nyilvántartása és cégen belüli követése MikroTik CAPsMAN és API használatával WiFi lefedettség biztosítása egyszerűen MikroTik CAPsMAN-nel, különféle geometriájú helyekre megfelelő AP-k kiválasztása. A rendszer további szolgáltatásai: alkalmazottak követése a mobiltelefonjuk MAC és IP címe alapján; be- és kilépések, illetve munkaidő nyilvántartása; személyes üzenetek küldése.

- 12:45-13:15 IP alapú biztonság; bármikor, bárhonnan, a Vivotek méltán népszerű eszközeivel! Bemutatkoznak a Vivotek legújabb kamerái.

- 13:30-14:00 Minden, amit rendszergazdaként a jogról tudnod érdemes Dr. Holló Dóra ezt a területet járja körbe és ad tanácsokat.

- 14:15-14:45 Földközeli felhőélmény a Windows Server 2016 segítségével, emberi léptékű újdonságok az KKV szektornak Réczi Gábor, Datacenter Management MVP halad a korral, de Ex-SBS MVP-ként a kis és középvállalkozások számára értelmezhetővé teszi a nagyvállalati megoldásokat

- 15:00-15:30 Az AxxonNext és Intellect szoftverek legújabb tulajdonságai bemutatásra kerülnek a gyártó által személyesen.

*Az Alphasonic a változtatás jogát fenntartja. Hogy miért éri meg meglátogatni az eseményt?
Mert: - Meglepetés ajándékok lesznek, - Személyesen lehet megtekinteni és kipróbálni a számtalan megoldást, - A szakértőknek és a gyártóknak közvetlenül lehet feltenni kérdéseket, - Ebédidőben ínycsiklandó finomságok lesznek, - Ezen a napon kiemelten jó áron vásárolhatók meg a termékek, - Hasznos előadásokra kerül sor az emeleti oktatóteremben a nap folyamán. További infó IDE kattintva.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
2. Országos Biztonságtechnikai Horgászverseny
Olvasta már?
2. Országos Biztonságtechnikai Horgászverseny