Smart IP termékcsalád a Videosec kínálatában


Smart IP termékcsalád a Videosec kínálatában
Analóg kamerákról régóta rögzítünk felvételeket, IP kamerákkal is megoldható ugyanez, de a hollywoodi akciófilmekben látható intelligens képanalízis funkciók eddig nem voltak megvásárolhatóak elérhető áron. Ez most megváltozott a napokban érkező Videosec Project+Premium IP termékcsaláddal.

Az eszközök magyar kezelőfelülettel, magyar kliensszoftverrel és magyar nyelvű mobilapplikációval rendelkeznek. A kamerák szoftvere intelligens képtartalom-elemzést végez (VCA = Video Content Analysis) majd a rögzítendő képtartalommal együtt továbbítja ezt a rögzítőnek, ahol ennek hatására riasztási esemény keletkezik, vagy utólag megadott kritériumok alapján könnyebben lehet keresni a már rögzített felvételekben. A leggyakrabban használt analitikai funkciók a vonalátlépés, területre behatolás és arcfelismerés a már régóta használt mozgásérzékeléssel együtt, melynél immár lehetőség van utólag, visszajátszáskor megadni a rögzítőn a mozgásérzékelés területét a teljes képmezőn belül. A kameraválaszték a fixfókuszú FullHD és 4MegaPixeles, csak képet és képanalízis funkciókat továbbító modellektől a varifokális, hang és riasztási ki/bemenettel rendelkező, valamint mikroSD kártyára is rögzítő modelleken át a legfejlettebb Speed-Dome kamerákig terjed, a rögzítők pedig egy, négy vagy nyolc merevlemezre 8, 16, 32, 64 illetve 128 csatorna felvételeit és képanalitikai eredményeit rögzíthetik. Ugyanezekhez a rögzítőkhöz csatlakoztathatóak a már jól ismert Videosec IP kamerák is, illetve más márkák ONVIF-kompatibilis kamerái is. Vessen egy pillantást az alábbi eszközökre:

IPD-3612-28F FullHD 2.8mm smart dómkamera
IPW-2122-40F FullHD 4mm smart csőkamera
IPW-2322-28Z FullHD 2.8-12mm motorizált smart csőkamera
IPD-3232-28Z FullHD 2.8-12mm motorizált smart dómkamera
NVR-304-32E 32 csatornás négy merevlemezes, 2 LAN csatolós, kettő, egymástól független képtartalmat megjenítő monitorkimenetű (4K + FullHD) Smart NVR

További részletekért lépjen kapcsolatba az Euro Tech Corp. Kft munkatársaival, vagy személyesen tekintse meg, próbálja ki a cég további termékeit is a Kf új bemutatótermében!

Euro Tech Corporation Gyártó és Kereskedelmi Kft.
6724-H, Szeged, Üstökös u. 12/b
Tel/Fax: (62)458 585
Email: eurotech@videosec.com
www.videosec.com
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon