A Bosch biztonságtechnika üzletág és a Sony együttműködik a videobiztonsági megoldások terén


A Bosch biztonságtechnika üzletág és a Sony együttműködik a videobiztonsági megoldások terén
A Bosch Security Systems és a Sony Corporation olyan üzleti partnerség létrehozásáról állapodott meg, amelynek keretén belül innovatív termékek és megoldások fejlesztésében fognak együttműködni a videobiztonsági alkalmazások terén.

 •  A két vállalat egyesíti tapasztalatát a videobiztonsági megoldások terén való együttműködés érdekében
 •  A Sony kiváló képminőségének ötvözése a Bosch hatékony sávszélesség kezelési és videoanalitikai megoldásaival új normákat teremt, mely mindkét vállalat ügyfeleinek hasznára válik
 •  Japán kivételével a Sony összes videobiztonsági ügyfelét a Bosch Security Systems értékesítési és marketing szervezete fogja kiszolgálni és támogatni

 • A 2017-től hatályos megállapodás szerint a két vállalat egyesíti technológiai szakértelmét, hogy új normákat teremtsen a nagyfelbontású és alacsony megvilágítás melletti videokészítés terén. A partnerség részeként a Sony videobiztonsági ügyfeleit – Japán kivételével – minden piacon a Bosch Security Systems értékesítési és annak marketing szervezete fogja kiszolgálni és támogatni. A partnerséghez az antitröszt hatóságok jóváhagyása is szükséges.
  A partnerségbe a Sony a video-képalkotási minőség és teljesítmény terén meglévő piacvezető szakértelmét, a Bosch pedig az adatértelmezést célzó, élenjáró videoanalitikáit, valamint a különösen hatékony, alacsony sávszélességet és minimális tárolási igényeket biztosító innovatív technológiáit viszi be. „Ez a partnerség forradalmasítja a videobiztonsági ágazatot, hiszen a videobiztonság terén élenjáró két vállalat egyedülálló technológiai szakértelmét egyesíti. Az ügyfelek a Sony kiváló képminősége – mint például a 4K megoldások – mellé megkapják a Bosch sávszélesség- kezelési és videoanalitikai kínálatát” – hangsúlyozta Toru Katsumoto, a képalkotási termékek és megoldások elnökhelyettese és egyben a professzionális termékcsoport ágazati elnöke (Sony Corporation). „Ez az egyedülálló partnerség a tárgyak internetéhez (Internet of Things (IoT) kapcsolódó Bosch elképzelést is támogatja. A videobiztonsági kamerák, ezen belül pedig az általuk rögzített adatok jelentős szerepet játszanak a tárgyak internetének továbbfejlesztésében. A videokamerák elnevezése akár „az IoT szeme” is lehetne” – szögezte le Gert van Iperen, a Bosch Security Systems elnöke.
  A Sony videobiztonsági ügyfeleit egy, a Bosch Security Systems szervezetén belül külön erre a célra létrejött értékesítési és marketing csapat fogja kiszolgálni és támogatni, amely több mint 50 országban kínál különböző nyelveken ügyféltámogatást, vevőszolgálatot és képzést. „A Bosch Security Systems globális szervezete támogatja majd a Sony márkájú termékekért és a Sony ügyfelekért felelős értékesítési és marketing csapatot abban, hogy kiváló támogatást és szolgáltatást nyújtva járuljon hozzá az üzleti növekedéshez” – mondta van Iperen. A Sony továbbra is saját márkaneve alatt végzi majd videobiztonsági termékeinek a fejlesztését és gyártását.
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  HTC beágyazott testhőmérséklet-ellenőrző rendszer
  Olvasta már?
  HTC beágyazott testhőmérséklet-ellenőrző rendszer