DAV-01 a (majdnem) láthatatlan áruvédőkapu


DAV-01 a (majdnem) láthatatlan áruvédőkapu
Forgalmazó: Diszkrét Áruvédelem
Gyártó: Diszkrét Áruvédelem


A Diszkrét Áruvédelem megoldásait ott érdemes alkalmazni, ahol a megrendelő – marketing szempontokra hivatkozva - eleve ódzkodik a hagyományos áruvédő kapuk alkalmazásától. Továbbá azon üzletekben, ahol ugyan szeretnének áruvédelmi megoldást telepíttetni, de a már jól ismert megoldások számára nincs elegendő hely. A könnyen rögzíthető, 5-7mm vastagságú, nyomtatható felületű DAV-01 esetében az áruvédelmi antenna kinézetre semmiben nem különbözik egy, az üzletekben rendszeresen használt reklám plakáttól!

Amennyiben egy üzlet tulajdonosa/vezetője bár szeretne áruvédőkaput, de marketinges kifogásokkal (pl.: „mi bízunk a vásárlóinkban”) él a telepítés ellen, akkor az egyik „leg- marketingesebb” kifogáskezelés a Diszkrét Áruvédelem család DAV-01 tagja.
A rádió frekvenciás (RF) elven - annak előnyeivel és korlátaival - működő DAV-01 valójában úgy „rejthető”, hogy folyamatosan szem előtt marad. Mindössze, akit nem illet az a környezet gyors felmérésével nem tudja megállapítani, hogy az adott üzletben áruvédelmi rendszer működik.

A DAV-01 esetében az adóantenna ránézésre egy vékony (5-7mm), 120 x 80 cm-es műanyag lap. melynek külső felülete digitális nyomdatechnikával nyomtatható, így a reklámhordozó és/vagy dekorációs elem szerepét is betöltheti. A rendszer moduláris kialakításának köszönhetően az adóantenna cseréje egyszerű és költségkímélő; így valóban lehetséges akár reklámhordozó célú felhasználása is.
A rendszer egy szintén diszkrét, kisméretű tagja az ún. Black Box, a rendszer lelke (és egyben a vevőantenna), melynek felülete, amennyiben megrendelő azt igényli, nyugodtan díszíthető, biztosítva számára a szükséges álcát. Mindössze egy jó grafikus és egy profi nyomda szükséges hozzá.

A másik, nem marketinges kifogás, ami megnehezítheti a hagyományos kivitelű áruvédőkapuk telepítését, a megfelelő méretű hely hiánya. A DAV-01 fizikai paraméterei lehetővé teszik, hogy még a legkisebb üzletben is telepíthető legyen, mindössze az adóantenna és a Black Box megfelelő pozícióját és akadálytalan rálátását kell biztosítani.
A DAV-01-gyel új személet vihető az áruvédelem világába, amely túlmutat a biztonságtechnikán és közelebb visz a megrendelő kereskedelem/marketing fókuszú gondolkodásához.

A DAV-01 előnyei
• Gyorsan és könnyedén telepíthető és cserélhető.
• A külső szemlélő számára egyáltalán nem tűnik áruvédelmi eszköznek.
• Kis helyre is egyszerűen telepíthető.
• Kompatibilis a Magyarországon elérhető RF tag-ekkel.
• Tökéletes reklámhordozó, vagy az üzlet dekorációjának értékes eleme lehet.

Műszaki leírás
Áthidalható be/kijárat szélesség:
• Szabvány, 8,2MHz-es műanyag címke (tag) alkalmazásával: 100 – 160 cm
• Szabvány, 8,2MHz-es papír címke (tag) alkalmazásával:90 – 120 cm

Center frequency (középfrekvencia): 8.2MHz
Áramellátási igény: 240VAC / 24vDC
Működési feszültség: 24vDC
Működéshez szükséges környezeti hőmérséklet: 15~40 °C

A rendszere gyári tartozékai
• 1db 24v DC tápegység
• 1db adóantenna (reklámfelülettel rendelkező műanyag tábla)
• 1db “Black Box”
• 2db vezérlő elektronika
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
Olvasta már?
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől