Dahua HDCVI akció - 8. hét

Folytatódik a Dahua & Videosec termékek téli promociója

Dahua HDCVI akció - 8. hét
Ezen a héten a Dahua már jól ismert, HDCVI termékein van a sor, melynek keretében a Full HD felbontású HDCVI, varifokális kamerák mellé TRIBRID, Full HD rögzítőket kínál az Euro Tech Corp. Kft partnereinek, az akciósorozat folytatásaként.

Az akciós ajánlatban Full HD (1080p) felbontású, manuális varifokális lencsével rendelkező, kültéri, infrás csőkamerák szerepelnek.

A kamerák mellé 4, 8 illetve 16 csatornás rögzítő eszközök járnak ajándékba, melyek mind Tribrid üzeműek. Ez nagy változás a korábbi HDCVI rögzítőkhöz képest, mivel immár az összes modellünk képes HDCVI, analóg illetve IP kamerák lekezelésére. Meglévő analóg rendszereknél felmerülő eszközcserénél, rendszerbővítésnél, IP eszközök hozzáadásánál kulcsfontosságú ez a funkció.

Az eszközökhöz továbbra is biztosított a távoli elérés eddig is bevált, magas színvonalú kezelőfelülete, illetve a technikai háttértámogatás.

Az akcióról érdeklődjön az Euro Tech Corp. Kft partnereinél, valamint IDE kattintva.

Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon