Dahua IP akció


Dahua IP akció
Folytatódik a Dahua & Videosec termékek akciója.

Ezen a héten a Dahua már jól ismert, IP termékein van a sor, melynek során a 2, illetve 3 Megapixel felbontású IP kamerák mellé 8, illetve 16 csatornás hálózati rögzítőket kínál az Euro Tech Corp. Kft partnereinek, az újjab akció keretében.

Az akciós ajánlatban 2, illetve 3 megapixel felbontású Dahua márkájú dóm illetve cső házas kialakítású kamerák szerepelnek, amelyek mellé az ábrán szereplő mennyiségek függvényében, 8 illetve 16 csatornás, szintén Dahua márkájú hálózati rögzítők járnak ajándékba. Ezen rögzítők a Dahua legújabb termékcsaládjába tartoznak, sávszélességük lehetővé teszi, hogy az összes csatornájukon Full HD vagy 3 Megapixel felbontású minőségben rögzítsenek.

A rögzítőkhöz természetesen továbbra is ingyenesen jár a teljes, eddig is jól bevált távoli elérés komplett kezelőfelülete, úgy mint a portok kiengedése nélkül működő P2P cloud funkció, akár mobiltelefonról, akár PC-ről. Az eszközökhöz teljes szerviz, illetve technikai támogatás hátteret biztosítunk.

Az akcióról érdeklődjön az Euro Tech Corp. Kft partnereinél, valamint IDE kattintva.

Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Kerítésvédelem a SIEZA fejlesztésében - PERIDECT+
Olvasta már?
Kerítésvédelem a SIEZA fejlesztésében - PERIDECT+