A D-Link piacra dobja a világ első vezeték nélküli 180 fokos látótérrel rendelkező kameráját


A D-Link piacra dobja a világ első vezeték nélküli 180 fokos látótérrel rendelkező kameráját
Egy új korszak veszi kezdetét mától a Wi-Fi biztonsági kamerák körében, hiszen elérhető a világ első vezeték nélküli AC kamerája, ami valós idejű 180 fokos látóteret és késleltetésmentes képet garantál. Ez a legnagyobb látószög, ami ma a piacon kapható.

A Wide Eye HD 180° Panoráma Kamera (DCS-960L) lehetővé teszi, hogy egyetlen kamerával teljes képet kapjon szobájáról. Ez a funkció azért hasznos, mert feleslegessé teszi a kameramozgást és a felvevő elhelyezése sem korlátozódik a szoba sarkaiba. Mindez megnehezíti azt, hogy a behatolók észrevegyék eszközünket.

A kamera egy tökéletes „csináld magad” kezdő biztonsági termék otthonok és vállalkozások számára. Ez nem csak a HD videó minőségnek köszönhető, de a beépített mikrofonnak, az automata nappali és éjjellátó képességnek, valamint annak a funkciónak is, hogy mozgásra aktiválja a riasztót.

A kamera a beállításoknak megfelelően képes meghatározott időpontra vagy mozgásra videófelvételt készíteni, de folyamatosan is rögzíthetünk vele.

A Wide Eye HD 180° Panoráma Kamera ajánlott kereskedelmi ára: 54 990. – Ft
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
HTC beágyazott testhőmérséklet-ellenőrző rendszer
Olvasta már?
HTC beágyazott testhőmérséklet-ellenőrző rendszer