Dahua + Videosec IP akció - 10. hét


Dahua + Videosec IP akció - 10. hét
Folytatódik a Dahua & Videosec IP rendszerek közös promóciója.

Ezen a héten a 3 megapixeles illetve a 4 megapixeles felbontással rendelkező IP eszközökön van a sor, a Dahua, nagy felbontású kamerák mellé, az akciónk keretében, szettek vásárlása esetén, az Euro Tech Corp. Kft most ajándékba ad egy Dahua márkájú hálózati rögzítő eszközt.

Az ajándék NVR-k a Dahua rögzítőeszköz termékkínálatának legújabb generációját képviselik, a 8 csatornás ajándékeszköz öt, a 16csatornás pedig akár nyolc megapixeles felbontású kamerák lekezelésére is képes. Az eszközökhöz teljeskörű, távoli elérést biztosító szoftverplatform áll rendelkezésre, magyar nyelven is. A 3 megapixeles kamerák mellett immáron a 4 megapixeles kamerák is szerepelnek a termékkínálatban, ezen eszközök már raktárról rendelhetők. A 4 megapixeles IP eszközökről bővebb tájékoztatást ad a SecuriFocus termékMONITOR. Az akciókról érdeklődjön az Euro Tech Corp. Kft partnereinél, valamint az eurotech@videosec.com e-mail címen.

Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Őszi UNV kamera akció a DSC Hungáriánál
Olvasta már?
Őszi UNV kamera akció a DSC Hungáriánál