Folytatódik a Videosec IP eszközök tavaszi promóciója

16. hét

Folytatódik a Videosec IP eszközök tavaszi promóciója
Ezen a héten a Videosec, 2 megapixel (Full HD) felbontású IP eszközökön van a sor. Az akció keretében, meghatározott számú kamerák vásárlása esetén, ajándék digitális rögzítőt ad a forgalmazó.

Az ajánlatban, nem csak az eddig már megszokott, manuális varifokális lencsével rendelkező kamerák szerepelnek, hanem 2 teljesen új modell is, ez pedig az IPW-242AZ, illetve az IPW-260Z.

Az előbbi, audio be/ki-menettel, illetve motorizált lencsével is rendelkezik, a második LED Array infrákkal, illetve szintén motorizált lencsével is el van látva. Továbbá ezen modellek PoE-val is fel vannak szerelve, az eddigi Videosec IP kamerákkal ellentétben.

Az ajándék rögzítők szintén Videosec márkájúak, 5 megapixelig képesek rögzíteni és a Videosec kamerákkal saját, belső protokollon keresztül kommunikálnak, garantálva ezzel az eszközök 100%-os kompatibilitását.

Az Euro Tech Corp. Kft továbbra is biztosítja ezen eszközökhöz az ingyenes, P2P Cloud alapú távoli hozzáférést, mely elérhető okostelefonról, táblagépről (Android, IOS), illetve PC-ről egyránt, méghozzá saját, Magyarországi szerveren keresztül, biztosítva ezzel a gyors és akadálytalan elérést.

Az akcióról érdeklődjön az Euro Tech Corp. Kft partnereinél, valamint az eurotech@videosec.com e-mail címen!

Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Tansa motoros forgóvillák
Olvasta már?
Tansa motoros forgóvillák