EMIS-MAIL


EMIS-MAIL
Forgalmazó: Z&Z Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Ceia


Az EMIS-MAIL egy olyan postai küldemény átvizsgáló (köznapi nevén levélbomba-kereső) készülék, amely a konkurens levélbomba-keresőkkel szemben alkalmas radioaktív anyagok (izotópok és szennyezett anyagok) lőszerek és gyutacsok felderítésére is. Ezen tulajdonságaival a piacon egyedülálló termék kategóriájában.
Rövid leírás:
 •  Nem jelez fémkapcsok, gemkapcsok, stb. érzékelésénél
 •  Levelek és csomagok (akár 45 x 7,5 cm) automatikus vizsgálata
 •  Észleli a detonátorok, elemek és más robbanóanyagok fém alkatrészeit
 •  Nem igényel kalibrációt vagy időközönkénti karbantartást
 •  Radioaktív anyagok érzékelése (opcionális)
 • Az EMIS-MAIL típusnévre „hallgató” levélbomba-detektor nem csak levelek, hanem 7,5 cm vastagságot meg nem haladó kis csomagok átvizsgálására is képes. A levelek síkbeli kiterjedése elérheti akár a 45×100 cm-t is, azaz lehetséges az A2 méretű küldemények és csomagok átvizsgálása is. Az EMIS-MAIL 12 órás hálózati áramkimaradás alatt is zavartalanul üzemel a beépített NiMH akkumulátorok segítségével, melyek 6 órás hálózati táplálás alatti üzemben automatikusan feltöltődnek. A készülék rendelkezik egy OLED grafikus kijelzővel, melyről a működési jellemzők mellett olyan hasznos statisztikai adatok olvashatóak le, mint az átvizsgált küldemények, a riasztások száma, vagy az akkumulátorok állapota. Az EMIS-MAIL rendelkezik öndiagnosztikai rendszerrel is, amely külön lekérés nélkül figyelmeztet bármilyen meghibásodásra. E levél- és csomagvizsgáló eszköz tökéletesen alkalmas többek között börtönökben és büntetés-végrehajtási intézményekben történő használatra, hiszen megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak, valamint a levelek és csomagok vizsgálatát illető 185/2010 EU rendeletnek is.
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  A Bosch behatolásjelző megoldása szenzoros adatfúziós technológiával biztosít egy UNESCO világörökségi helyszínt
  Olvasta már?
  A Bosch behatolásjelző megoldása szenzoros adatfúziós technológiával biztosít egy UNESCO világörökségi helyszínt