IP Cam Tudásbázis 2016


IP Cam Tudásbázis 2016
Az IPCam Technologies szakmai napjának fő témája az ügyfeleket manapság egyre többet foglalkoztató komplett megoldások bemutatása volt.

A Tudásbázis programsorozatát Princz Adorján, az Intellio brand fejlesztési igazgatója kezdte, aki az Intellio rendszereit, újdonságait mutatta be. Előadását számos videóval gazdagította, melyekből mindenki számára bizonyossá vált, hogy a fejlesztéseik valódi feladatokra, valódi megoldást képesek nyújtani.

A szakmai nap programjának következő állomása a VIVOTEK európai kereskedelemért felelős vezető Lucas Gromowski előadása volt, melyen a résztvevők betekintést nyerhettek legújabb fejlesztéseikbe és a már piacon is elérhető H.265-öt támogató kameráik képességeibe.

A folytatásban Kiril Kirov, az Alphasonic Kft. ügyvezetője a háttértárolás tervezésénél fontos alappilléreket és megoldásokat ismertette, ahol az egyik kiemelkedő megoldásként, szerverek üzem közbeni alkatrészcseréit láthattuk. Ez persze egy kicsit bizarrul hangzik az analóg rendszerekhez szokott telepítők számára, de az IP rendszerek térhódítása mára már Magyarországon is visszavonhatatlan és a piaci trendekkel nehéz lesz tartósan szembe helyezkedni.

Ezt követően Molnár Árpád az Aten megoldásait mutatta be előadásában, kiállítóasztalukon pedig megtekinthetőek voltak ezen eszközök a nap során.

Huszár László kereskedelmi igazgató tartott előadást a Teletek tűzjelzőről, valamint a bemutató falon a legfontosabb eszközöket (és azok működését) testközelből tekinthették meg az érdeklődők.

Geoffrey Greenhough, a Kelvin Hughes perimeter-védelem képviselője látványos előadás keretében mutatta be a technológiát. Doppler radaros rendszerük 5km-es távolságból felismeri a védett terület felé tartó személyt, továbbá akár 15km-es távolságból is képes mozgó járműveket vagy - a napjainkban egyre nagyobb problémát okozó - drónokat azonosítani. A rendszer sajátossága, hogy extrém időjárási körülmények között is jelez, ami a legfontosabb szempont a perimeter-védelem során.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q1808-LE kamera
Olvasta már?
Axis Q1808-LE kamera