A PROVISION-ISR videótechnikai termékei


A PROVISION-ISR videótechnikai termékei
A PROVISION-ISR termékei között megtalálhatóak az otthoni felhasználóknak szóló megoldásoktól kezdve a professzionális CCTV rendszereket telepítőknek szánt megoldások is.

Napjaink rohanó és zaklatott világában közülünk számosan nagyra értékelik a nyugalmat és biztonságot. Mind otthon, mind akár munkahelyünkön is, de tágabban értelmezve akár saját környezetünkben bárhol. Ennek biztosításában fontos szerepet játszanak a képi információk megfigyelésére, archiválására és feldolgozására szolgáló zártláncú videómegfigyelő-rendszerek. Elég csak a terjedő félben lévő köztéri ellenőrző-, vagy a tömegközlekedési eszközökön található megfigyelőkamerákra gondolni.

A megbízható, jó minőségű és kedvező áru rendszerek irányában jelentkező egyre növekvő piaci igény kielégítésére válaszul alapították meg 2007-ben az izraeli székhellyel rendelkező PROVISION-ISR Ltd-t. A mindenkori hatalmas léptekkel fejlődő műszaki lehetőségek és a változó piaci igények figyelembevételével megalkotott termékeik az erős piaci verseny közepette is gyorsan közkedvelté váltak a telepítéssel foglalkozó szakemberek és ügyfelek körében. Az eszközök fizikai tulajdonságain túl a gyártó mérnökei a lehető legmagasabb szinten igyekeznek biztosítani a hatékony, eladást követő terméktámogatást is.
A PROVISION-ISR termékei között megtalálhatóak az otthoni felhasználóknak szóló megoldásoktól kezdve a professzionális CCTV rendszereket telepítőknek szánt megoldások is.

Az első csoportba sorolhatóak a bonyolult számítógépes hálózati beállításokat szükségtelenné tevő, mobileszközökkel történő megfigyelésre szolgáló P&V IP kamerák családja. Ezen eszközök mobilkészülékekkel történő összekapcsolása az alkalmazott technikai megoldásoknak köszönhetően egy laikus által is, 3 rendkívül egyszerű lépéssel elvégezhető. Az ilyen módón üzembe helyezett kamerák segítségével bárhonnan és bármikor megfigyelhetjük legközelebbi szeretteinket és otthonunk, irodánk környezetét.

A régebben pályán lévő telepítő kollégák az elmúlt évek folyamán szemtanúi lehettek annak a forradalomnak, mely az IP kamerák széleskörű elterjedését követően lejátszódott az analóg megfigyelőrendszerek területén. Konkrétan a hagyományos analóg technológiáról az AHD, vagyis analóg nagyfelbontású megoldásra történő viharos sebességű átváltást jelenti.
Ez a technológia nem túl régen az 1MP felbontású eszközök megjelenésével vette kezdetét és ma már a 2MP felbontás az elfogadott. Sőt az ajtón már a 3MP-es felbontású eszközök is kopogtatnak.

Az AHD rendszerek vitathatatlan előnye, hogy felszerelésük, beállításuk és kezelésük teljesen megegyezik az évtizedekig egyeduralkodó hagyományos analóg technológiánál alkalmazottakkal.

A nagyfelbontású analóg rendszerekkel szemben az IP alapú megfigyelőrendszerek felszerelése egy kevéssel mélyebb informatikai ismeretet igényel. Ennél fogva talán annak a fiatalabb korosztály kedvence, akik már a számítástechnika világával együtt nőttek fel, így mondhatni számukra teljesen természetes az informatika világa. Persze ezzel nem azt szeretném mondani, hogy másoknak ezen ismeretek elsajátításának képességével ne rendelkezne. Igazából ez a tanulás saját jól felfogott érdekük, mivel ennek segítségével képesek helytállni a megrendelőkért folytatott versenyben.

Ezen kis kitérő után azonban lássunk valami kézzelfoghatóbbat is.
A hálózati videomegfigyelő-rendszerek esetében két technológiabeli vonal mentén alakították ki a termékpaletta összetételét.

Az egyik irányzat azokat célozza meg, akik szeretnék az IP eszközök által biztosítható magas felbontású képet élvezni, de nem feltétlenül rendelkeznek egy számítógépes hálózat kiépítéséhez és beállításához szükséges ismeretekkel. Nekik szólnak a P&V rögzítők. Itt, a hagyományos analóg rendszerekhez hasonlatosan a kamerák rögzítőhöz történő csatlakoztatását és a rendszer elindítását követően egy automatikus konfigurációs folyamatnak köszönhetően, mindenféle beavatkozás nélkül megjelennek a kamerák képei és megindul a rögzítés.

A másik vonal azokat célozza meg, akik nem idegenkednek az ilyen hálózatok kiépítésétől. Cserébe viszont sokkal nagyobb szabadságot élvezhetnek a hálózat struktúrájának kialakítása terén. Itt a különböző hálózati beállítások kézzel történő beállítása elengedhetetlen a rendszer működőképessége tekintetében.
Az IP alapú megfigyelőrendszerek által biztosított felbontás még mindig a nagyfelbontású analóg technológia előtt jár. A PROVISION-ISR kínálatában jelenleg 1 és 5MP felbontással rendelkező eszközöket találhatunk meg, változatos fizikai kialakításban és széles funkcionalitással. Ezek közül mindenki könnyedén megtalálhatja az elvárásainak leginkább megfelelő típust, mind a kamerák, mind a rögzítők vonatkozásában.

Természetesen ahhoz, hogy egy videomegfigyelő-rendszer, akár nagyfelbontású analóg vagy IP alapú rendszerekről beszélünk, számos apró kiegészítő felhasználásra is szükség van, pl. tápegységek, switchek, szerelődobozok, stb. Magától értetődő módón a PROVISION-ISR kínálatában ezek az eszközök is megtalálhatóak.

Keresse a Provision-ISR termékeit a SecuriForum Kiállítás E1 standján és találja meg az Ön számára legmegfelelőbb megoldást!
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Tansa motoros forgóvillák
Olvasta már?
Tansa motoros forgóvillák