Ha kicsit többre vágyik, mint egy belépő szintű riasztórendszer…


Ha kicsit többre vágyik, mint egy belépő szintű riasztórendszer…
Az INIM gyár SmartLiving rendszere nem egyszerűen riasztórendszer, hanem - mint ahogyan a neve is mutatja - a riasztó funkcióktól teljesen függetlenül, számos okos funkciót tesz elérhetővé és használhatóvá a végfelhasználó részére.

Sok funkció a telepítők/ügyfelek kérésére került bele, mint pl. egy mester jogosultságú kód hatókörének korlátozása („Terület szűrés”), kóddal biztosított vezérlések („Fix hosszúságú kód”), telefonszámonként választható kommunikációs csatorna („PSTN/GSM”), érzékelők bármelyik kimenethez rendelése („Zóna valós idő”), termosztát hőmérsékletének csúszkás állítása, stb. Minden ismert lezárási módot támogat, NO, NC, EOL, DEOL, dupla zóna, dupla zóna+EOL, de lehetnek akár egyszerű vagy felügyelt kimenetek is. Az ellenállás értéke nullától 20 kiloohmig terjedhet, de ha nem tudja, hogy milyen értékek vannak a zónákba beépítve, vagy nem bonthatók a kötési csomópontok, az adott bemenetre kötött zónát a panel lemérheti („Valós idő”) és közli a folyamatosan mért, jelzési állapotától függő ellenállás értékeket. A telepítőnek csak annyi dolga van a programozó szoftverrel, hogy hozzáigazítja a jelzési határértékeket a csúszkák állítgatásával!

Egy végfelhasználó, jó, ha tudja, hogy a kényelmét is segítheti egy SmartLiving-gel kiépített riasztórendszer. De nemcsak mint riasztórendszer! Kényelmesebbé teheti a napi feladatokat, automatizálhatja élete számos folyamatát: a redőnyök lezárásától a kapunyitásig, az öntözőrendszer vezérlésén túl a fűtés szabályozásáig.

A bemeneteken keresztül vezetékes vezérlő- és jelző eszközöket (pl. termosztátokat, folyadék- és szint érzékelőket, redőnyérzékelőket, falbontás- és rezgés érzékelőket, áramlás figyelőket, vagy akár rádiós vevő relé kimeneteit) csatlakoztathat és a telepítő segítségével időzítéseket, eseményeket, rendelhet hozzá vagy ezeket egymással is összefüggésbe hozhatja. Feltételeket adhat kódhoz, kulcshoz, területek használatához, érzékelők állapotához, stb. A vezérlések, érzékelők állapotáról információt kaphat az érintőképernyő térkép funkciója által, élőszövegesen, SMS-ben, interneten vagy az okos telefonja szoftverén keresztül. Válaszul cselekedhet, parancsokat adhat ráhívással, SMS ráküldéssel, szintén interneten vagy az okos telefonja szoftverén keresztül. Reléket, mágnes szelepeket, lámpákat, hang-és fényjelzőket, egyéb vezérlő, jelző, villogó berendezéseket kapcsolhat.

Ehhez kiegészítésként, segítséget adhat az ELMES gyár rádiós eszközparkja. 1, 2, 4, 8, 20 csatornás független, relé kimenetes vevőegységeivel, a legkülönbözőbb feladatokra adhat utasítást egy SmartLiving-nek!
A vevőegységek fogadják a rádiós mozgás-, nyitás-, füst-, üvegtörés érzékelők jeleit, valamint az 1, 2, 4, 8, 32 vagy 35 csatornás távadók parancsait. Kapuk mozgatásához, redőnymotorokhoz, lámpákhoz, stb. fejlesztették ki az 1, 2, 3 és 6 relés vezérlő paneleket, amik a rádiós távadók mellett akár falikapcsolókkal vagy egy SmartLiving-gel is könnyedén vezérelhetők.

Látogassa meg a Riarex és az Agora-Group Kft standját a SecuriForum Kiállításon és ismerje meg az Inim SmartLiving rendszert!
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
MyJABLOTRON felhő szervereinek karbantartása
Olvasta már?
MyJABLOTRON felhő szervereinek karbantartása