ANPR rendszámfelismerő szoftver

Teljesen automatikus rendszer

ANPR rendszámfelismerő szoftver
A járműbeléptetés az NMS ANPR-en alapszik, ami egy teljesen automatikus rendszer. Az összes jármű rendszáma, ami járt egy adott területen mentésre kerül az adatbázisba.- így egy teljes nyilvántartást tud létrehozni. A felhasználó meg tudja nézni a felvételeket a kamerából élő- és előnézeti módban, illetve szerkeszteni tudja az adatbázist, valamint jelentéseket is tud készíteni.

Hozzáférési mechanizmus ellenőrzése

Az NMS ANPR szoftver lehetővé teszi a végrehajtó mechanizmusok ellenőrzését (kapuk, sorompók) úgy, hogy csak az arra jogosult járművek léphetnek be. Ez a megoldás feleslegessé teszi a további beléptető rendszerek telepítését. Segít növelni a mobilitást, a biztonság növelése érdekében.

Felhasználóbarát működés

Világos és intuitív interfész biztosítja a könnyű működést. Az adminisztrátor határozza meg az egyes járművek jogosultságát, lehetővé téve a teljes, illetve időkorláthoz kötött belépést.

Szoftverünk egy, illetve két csatornás változatban érhető el.

További információért kérjük, keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén vagy jöjjön el az Astal Security Technologies Kft. E2 standjára a Securiforum Kiállításon.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Eladná élőerős vagyonvédelmi cégét?
Olvasta már?
Eladná élőerős vagyonvédelmi cégét?