Egyedi elektromos zár megoldások az YLI Síkmágnesek Kft-től


Egyedi elektromos zár megoldások az YLI Síkmágnesek Kft-től
Cégünk a Magyar piacon immáron 7 éve van jelen. Ez idő alatt mindig kiemelt figyelmet fordítottunk a síkmágnesek, és egyéb elektromos zárakra, hogy az elektromos zárás témakörében teljeskörű szolgáltatást tudjunk biztosítani. Cégünk legfontosabb alappillérei minden bizonnyal a síktapadó mágnesek, melyek a biztonságtechnika legmegbízhatóbb, lestabilabb zárási megoldásait kínálják, azonban a síkmágnesek szerelése nem minden esetben volt egyszerű megoldás.

Általános akadály volt a gyenge szerkezetű ajtók síkmágnes zárása, legyen szó műanyag, vagy alumínium szerkezetű ajtókról. 2014-ben egyedi fejlesztésbe fogtunk, és kifejlesztettünk egy olyan síkmágnes megoldást, mely lehetőséget kínál a legnehezebb témakörben, a kifele nyíló műanyag, és alumínium ajtók zárására. ATOM termékcsalád
Az ATOM termékcsalád, mely 2 különböző típusú síkmágnes megoldást, és hozzájuk tartozó kiegészítők egész sorát vonultatja fel megfelelően erős, és megbízható zárást biztosít kifele nyíló gyenge szerkezetű ajtók esetén, mégpedig úgy, hogy í síkmágnes szerelése, telepítése is egyszerű, és esztétikus. A termékcsaládban az ATOM-22 kifele nyíló műanyag ajtók, az ATOM-22+ kifele nyíló egy síkban záródó alumínium ajtók síkmágnes megoldása elérhető, mindkét típus 2 db egyenként 150kgf tartó erejű síktapadó mágnest tartalmaz, mely a „kilincs-oldalán” rögzíti az ajtót, így egy nagyobb bejárati ajtóra is magabiztosan szerelhető. Egyedi igény alapján akár 3-4 mágnest is tudunk építeni a konzolokba. A síkmágnes 230cm hosszú kiszerelésben kapható, méretre vágható. Szerelése 10-15 percet vesz igénybe egy tapasztalt szerelőnek. Kiegészítők teljes sorával is rendelkezik a termékcsalád, legyen szó tápegységről, vezérlőről, nyomógombokról (melyet akár a konzolba magába is be tudunk építeni kérésre), vagy akár fogantyúról. Egyéb elektromos zár megoldások
Cégünk a síkmágneseken kívül egyéb elektromos zárak forgalmazásával is foglalkozik. A palettánkban megtalálhatóak a csap zárak, különleges rátet zárak, valamint az elektromos zárfogadók. Ez utóbbi termékcsoportból cégünk a DORCAS elektromos zárak forgalmazását végzi, melyek megbízható, spanyol zárak, többféle méretben és működési módban. Jelenleg közel 40 különböző típusú, DORCAS zárat forgalmazunk, melyek méretükben vagy működésükben kínálnak egyedi megoldásokat. Nem csak elektromos zárak ügyében tudunk segíteni. Cégünk a biztonságtechnika szinte teljes palettájával foglalkozik a zártechnika mellett. Legyen szó beléptető rendszerekről, beléptető kapukról, automata ajtókról, megfigyelő rendszerekről, kaputelefonokról, vagy bármilyen szerelési eszközről, melyre egy biztonságtechnikai kivitelezőnek szüksége lehet. Folyamatosan bővülő kínálatunk és rendkívül jó ár-érték arányú termékeink mindenki számára megfizethető, jó minőséget kínálnak. YLI Síkmágnesek Kft. jó választás lehet, nem csak termékpalettája miatt, hanem hatalmas raktárkészletünknek hála a legtöbb termékünket azonnal meg is vásárolhatja VIII. kerületi üzletünkben.

Látogasson meg minket az idei SecuriForum kiállítás C6-C7 standján és tekintse meg teljes kínálatunkat a helyszínen, vagy jöjjön el hozzánk Budapesti bemutató termünkbe. Biztosan tudunk segíteni.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák
Olvasta már?
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák