Videosec Super Starlight kameracsalád

2016 nyarán bemutatkozik a Videosec Super Starlight szériájú kameracsaládja

Videosec Super Starlight kameracsalád
A kamerák világában - legfőképpen az IP-s szegmensben - a kínálat egyre jobban a multi-pixel irányába tolódik el (3,4,5 Mpix, 4K), a Full-HD már teljesen alapértelmezett felbontásnak számít.

De a mi a helyzet az éjszakai képpel? - teszik fel sokan a kérdést, teljes joggal. Éjszakai fényviszonyok között, ahol alig vagy egyáltalán nincsen háttérfény, hagyományos esetben Infrás megvilágítást használunk, viszont a magas felbontás ilyenkor inkább hátrány, mint előny. Nagyon egyszerű az ok, a hagyományos CMOS képérzékelőkön minél több a pixel, azok fényérzékenysége egyre alacsonyabb és alacsonyabb. Ennek az eredménye a homályos, részletekben szegény éjszakai kép. Erre kínál megoldást a Super Starlight technológián alapuló, SONY gyártmányú CMOS képérzékelő szenzor. Nagyon fontos, hogy ezen technológia nem a CCTV gyártó cégekre korlátozódik, hanem magukat a kamera komponenseit, alkotóelemeit gyártó megavállalatok fejlesztik ezeket, ezáltal diktálva az iramot. A technológia lényege, hogy éjkszakai fényviszonyok mellet is, színes, kontrasztos képet kapjunk, természetesen infra megvilágítás nélkül. Ez rengeteg lehetőséget nyit meg a jövőben, bővül a kamerák felhasználási területe. Nem lesz szükség infrákra, infraszürő – kiemelő mechanizmusra, ezáltal csökken az alkatrészek száma (kevesebb hibaforrás), jelentősen csökken az eszközök tápigénye. Mint dinamikusan fejlődő márka, mi is felismertük ezen újítások előnyét. Termékeinket úgy állítottuk össze, hogy a meglévő kamera kínálatunkhoz igazodva, ugyanaz a külső megjelenés maradjon meg, viszont már a Super Starlight technológiát tartalmazzák az eszközök A konkrét termékekről június folyamán adunk hírt a termékMONITOR hírlevél által. További információkért forduljon bizalommal az Euro Tech Corporation Gyártó és Kereskedelmi Kft-hez. 6724-H, Szeged, Üstökös u. 12/b Tel/Fax: (62)458 585 Email: eurotech@videosec.com
www.videosec.com
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon