A piac határozza meg a követendő stratégiát

Interjú a Dahua Technology marketing vezetőjével

A piac határozza meg a követendő stratégiát
A Dahua Technology a SeuriForum Kiállítás főtámogatójaként 60 négyzetméteres óriásstanddal várja a látogatókat a bejárattal szemben. A cég terveiről kérdeztük Michelle Ni-t, a Dahua marketing vezetőjét.

SecuriFocus: Mióta vannak jelen a Dahua termékek a magyar biztonságtechnikai piacon?

Michelle Ni: A Dahua videotechnikai termékei már 10 éve elérhetőek a magyar biztonságtechnikai telepítők és végfelhasználók számára, ezáltal egy bevezetett, jól ismert márkanévről beszélünk.

SF: Mi késztette a Dahuát arra, hogy kiállítóként és főtámogatóként megjelenjen a SecuriForum kiállításon és konferencián?

MN: Cégünk a magyar piacot kiemelt fontosságúnak ítéli meg. A kiállítás kiváló lehetőséget, platformot teremt arra, hogy bemutassuk a Dahua világszínvonalú technológiai fejlesztéseit. Ugyanakkor a termékek bemutatása mellett a Dahua márka további erősítése és a szakmai célközönség körében a direkt kapcsolatteremtés a célunk.

SF: Melyek a Dahua rövid és hosszú távú tervei a magyar biztonságtechnikai piacon?

MN: Mind a rövid, mind a hosszú távú célunk azonos: a legjobb és legmagasabb szinvonalú termékeket és megoldásokat szállítani a forgalmazó partnereink és rajtuk keresztül a telepítő és végfelhasználó partnerek számára.

SF: A közelmúltban változások történtek a Dahua hazai disztribúciós rendszerében. Mia volt az oka a változásoknak és milyen eredményekre számítanak?

MN: Véleményünk szerint a piac határozza meg a követendő stratégiát. Ez alapján alakítjuk ki a marketing tervünket és értékesítési csatornáinkat. Az új struktúra több és ezáltal megbízhatóbb lehetőséget biztosít arra, hogy a piac szereplőihez eljuttassuk termékeinket és technikai megoldásainkat, hogy hatékonyabban promótáljuk a Dahua márkanevet és termékeket, valamint hogy segítsünk biztonságosabbá tenni a mindennapi életet.

SF: A Dahua új magyar disztribútorai jelenleg is termékbemutatókat, u.n. Road Show-kat tartanak országszerte az Önök szakembereivel karöltve. Milyen benyomásokat szereztek az eddigi rendezvényeken a kínai kollégák?

MN: Számunkra nagyon hasznos és kivételes lehetőség résztvenni ezeken a termékbemutatókon, hiszen láthatjuk az új forgalmazó partnereink elhivatottságát, szervező munkáját, piac ismeretét valamint találkozhatunk az ő telepítő partnereikkel. Kollégáimat lenyűgözte a Road Show állomásokon tapasztalt professzionalizmus, minden résztvevőre vonatkoztatva. Nagyon elégedettek vagyunk!

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya
Olvasta már?
Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya