Kisorsolásra került a nyertes a SecuriForum kiállításra regisztrálók közül


Kisorsolásra került a nyertes a SecuriForum kiállításra regisztrálók közül
A SecuriForum szórólapja arra biztatta a szakmai közönséget, hogy minél előbb regisztráljanak az eseményre, egyrészt a beléptetéskor megúszni a sorban állást, másrészt elkerülni a helyszíni regisztráció díját. A május 31. előtt regisztráló látogatók számára egy két napos, két személyre szóló wellness utalvány kisorsolása lett kitűzve, amire június elsején került sor.

A szerencsés nyertes Márki Levente, kiskőrösi egyéni vállalkozó,(képünkön) gyengeáramú kivitelező lett, akivel a nyeremény kiértesítése alkalmából készült telefon interjú. SecuriForum: Honnan hallott a szeptemberi rendezvényről?

Márki Levente: Biztonságtechnikai telepítő cégként több szakmai nagykereskedéssel is kapcsolatban állok, akik kiállítóként megjelennek a SecuriForum Kiállításon és Konferencián. Tőlük kaptam szórólapot, amely alapján regisztráltam, gondolván így biztos nem felejtem el. Őszintén szólva nem is gondoltam a nyereményre.
Ugyanakkor nagyon megörültem a hírnek, hogy ismét lesz hazai szakmai kiállítás. Mivel már 20 éve a biztonságtechnika területén tevékenykedem, emlékszem a korábbi kiállításokra, ahová nem csak a termékújdonságok miatt látogattunk el, hanem mert jó alkalom volt találkozni a szakmabeliekkel, beszélgetni, kapcsolatot tartani és ápolni. Ez hiányzott az elmúlt több mint tíz évben és most örömmel hallom, hogy ismét lehetőség nyílik rá.

SF: Bizonyára szokott céges szakmai napokon, konferenciákon részt venni. Mennyiben más egy kiállítás a céges rendezvényekhez képest?

ML: Igen, szoktam céges rendezvényeken, termékbemutatókon, tréningeken részt venni. Vidéki vállalkozóként azonban egy-egy ilyen esemény meglátogatása egy teljes napomat leköti, emiatt egyszerűen nem fér bele, hogy minden olyan szakmai napra eljussak, amelyekre egyébként szívesen elmennék. A kiállítás számomra – s gondolom sok hasonló telepítő céges kolléga számára is – azért előnyös, mert ott egy fedél alatt találkozhatok mindenkivel: forgalmazókkal, gyártókkal, versenytársakkal, tervezőkkel, még akár potenciális partnerekkel is. Mint hallom, lesznek konferencia előadások is, ami pótolja azokat a szakmai napokat, ahová évközben nem tudtam eljutni.

SF: Mi a cége fő profilja?

ML: Cégem Kiskőrös vonzáskörzetében végzi komplex gyengeáramú rendszerek telepítését, amelyen belül a videótechnika generálja az éves szinten mintegy 50 milliós forgalom döntő részét, ugyanakkor a lakossági piacon a behatolásvédelemre is jelentős az igény. A beszállítóinkat nem a legalacsonyabb ár, hanem a műszaki támogatás alapján választjuk ki.

SF: Volt már Parádsasváron a Kastélyhotel Sasvárban?

ML: Egy családi kirándulás alkalmával már láttam a szállodát, de eddig még nem volt alkalmam kipróbálni. Most, a nyereménnyel erre is sor kerül. Köszönöm a lehetőséget.

SF: Jó pihenést és viszontlátásra szeptember 15-16-án a Lurdy Rendezvényközpontban a SecuriForum Kiállításon!
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com