A pro-aktivitás vonzásában

… LDSZ – élvonalbeli technológia költséghatékonyan

A pro-aktivitás vonzásában
Egy biztonságtechnikai termék kiválasztása mindig hatalmas felelősség. A végfelhasználó elvárja, hogy a pénzéért időtálló, megbízható termék „kerüljön fel a falra”. Nem lehet ezért megróni, hiszen ezekkel kívánja megvédeni értékes javait. Az LDSZ Kft. immáron 23 éve tudatosan úgy állítja össze termékválasztékát, hogy még a belépőszintű termékei is megfeleljenek a fenti elvárásoknak.


IdentiVision
Az IdentiVision termékcsalád kimondottan az élen jár az új, költséghatékony technológiák piaci bevezetésében. Az elsők között jelentek meg a kínálatában 1 és 2 MP-es AHD CCTV kamerák és rögzítők. Ma már senkinek sem kell bemutatni az analóg CCTV eszközöket felváltó új technológiát, mely elhozta a FULL HD felbontást azon rendszertulajdonosok számára, akik nem akartak IP technológiára átállni, de már igényelték a HD képminőséget. A közelmúltban jelent meg a márka egyik legújabb, 2MP-es, ZOOM+autofókusz optikával rendelkező AHD kamerája.
Az IP területén elidőzve egy leheletnyit, az IdentiVision kínálatában jelentek meg az első H.265-ös tömörítési szabványt alkalmazó IP CCTV kamerák és NVR-ek (pl.: IIP-N16250). Hamarosan érkezik a legújabb, belépőszintű, beépített ZOOM+autofókusz optikával rendelkező, 2MP-es IdentiVision IP kamera.
Végül egy nem elhanyagolható tényező: a kedvező ár mellett, 3 év garancia biztosítja a telepítők és végfelhasználók nyugalmát!

Grundig
A Grundig márkanevet senkinek sem kell bemutatni. A Grundig képezi az LDSZ Kft kínálatában az erős felső-közép kategóriát. A minősége magától értetődő, az árán pedig – különösen a CONNECT LINE termékek esetében - meg fog lepődni!
Röviden, a Grundig új erősségeiről: A cég nemrégiben piacra dobta új HD-TVI CCTV családját a nyugat-európai (Egyesült Királyság, Franciaország, stb.) analóg piacok „nyomására”. Igen a termékek FULL-HD felbontást garantálnak, meglévő (koax. és UTP) kábeleken egyaránt üzemeltethetők. A termékek szolgáltatáscsomagja a márkához méltó, a megjelenített kép minősége magáért beszél, a termékek árán pedig meg fog lepődni!
A Grundig IP CCTV kínálata is bővül/megújul. A térfigyelő rendszerekhez ajánlott 3MP-es eszközöktől kezdve, a nagy frissítési sebességű (50fps) IP CCTV kamerákon át, a 4K és 6MP-es, 360° látószögű (ún. halszem), PANOMORPH technológiát alkalmazó kamerákig.
A felsőbb (TOPLINE) termékcsalád tagjainál már olyan apróságokat találunk, mint az EXMOR™ képalkotó egység, XARINA™ DSP, 3-8mm-es motoros zoom optika, IK10-es vandálbiztos tokozás, a quad-stream, WDR / digitális képstabilizáló / arcdetektálás / kétirányú audio kommunikáció funkciók.
Drága lenne a Grundig IP? A fentiek tükrében koránt sem. Ha a GRN-G1116P rögzítőt vesszük még a képhez, akkor azt kell mondanom, hogy a legkevésbé sem. Az említett eszköz egy 16-csatornás, stand-alone IP rögzítő, mely integrált 8-as POE switch-csel rendelkezik. Magyarán, 8 kamerát közvetlenül a rögzítőbe köthetünk be és táplálhatjuk meg. Ha ennek ismeretében kezdünk egy kicsit számolgatni, máris nem tűnik annyira drágának egy GRUNDIG IP rögzítő. Legalább is ez biztosan nem!

Cathexis VMS
A Cathexis-t úgy alkották meg, hogy valóban könnyedén lehessen telepíteni, használni. Gyakorlatilag 5 perc alatt (személyes tapasztalat) telepíthető a VMS. A hálózatban lévő kamerákat pillanatok alatt megtalálja. A rendszerbe integrálásuk szintén nem vesz igénybe mérhetetlen időt. Az alapok néhány perc alatt megvannak és a rendszer máris működőképes. Csak csendben jegyezném meg, a szoftver elérhető Linux (Ubunt), Netbsd verzióban is a Windows mellett.
A Cathexis „Lite” termékcsaládja egy „dobozos” termék, mely magában foglalja a Cathexis legfontosabb szolgáltatásait és adott kameraszámhoz (4/8/12/16/20/24/36/48) tartozó licenc mennyiséget. A Core/Professional/Premium csomagok esetén a kameralicenc egyesével vásárolható meg.
A Cathexis képes kezelni a ma még inkább „hype” kategóriába eső 4K-s kamerákat (Grundig termékével tesztelve). Az ennél magasabb felbontás sem okozhat gondot a rendszernek. Ha halszemoptikás eszközről van szó, az esetek többségében ki tudja „egyengetni” a kapott képet.
A Cathexis MAP szolgáltatása egyszerűségében nagyszerű. Felejtsük el egy pillanatra, hogy számos réteg létrehozható; nem csak kamerák, hanem külső eszközök (beléptetés/riasztás/tűzjelzés/IO/stb) megjeleníthetők és vezérelhetők a segítségével. A szerkesztő felületre „feldobunk” egy alaprajzot (ott is megrajzolható), „beledobáljuk” a kamerákat, létrehozunk néhány hyperlinket, elmentjük és (majdnem) kész. Nem vicc, tényleg ennyi.
Mindezeken túl, a CATHEXIS nyitott arra, hogy a piac igényeit meghallgatva külső megoldásokat és integráljon a VMS-be. A teljesség igénye nélkül, melyek már nem idegenek a Cathexis számára:
 •  Beléptető rendszerek (pl.: Honeywell)
 •  Riasztórendszerek (pl.:RISCO, Texecom, DSC, Paradox)
 •  Kerítésvédelem (Pl.: Senstar, Stinger)

 • CANON
  A cég elkötelezett néhány apróság miatt. Az egyik, hogy ők gyártsanak mindent. A képalkotó egységet, a jelfeldolgozó procikat, valamint az optikát. Mindezeket úgy egymáshoz varázsolva, hogy a tökéletes kép magától értetődő legyen. A másik ilyen elköteleződés, hogy nem szállnak be a megapixel háborúba. Azért nagyon reméljük, hogy az idei évben tényleg kezünkben tarthatjuk majd az első 3MP-es CANON IP CCTV kamerát. Viszont a továbbiakban is nagy hangsúlyt kívánnak fektetni, az intelligens képtartalom elemzésre. A jövő ígéretei helyett a jelen eredményei e téren: otthagyott/elmozdított tárgy, mozgás, zaj/sikoly, vonalátlépés, kamera kitakarás érzékelés.

  A rendelkezésre álló terjedelem nem teszi lehetővé, hogy ennél bővebben megismertessük Önt termékeinkkel, de örömmel válaszolunk kérdéseire a SecuriForum kiállításon, a D1 standunkon.
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  TechSon FT8N – beléptetés és lázmérés
  Olvasta már?
  TechSon FT8N – beléptetés és lázmérés