GeoVision All-in-One rendszámfelismerő kamera


GeoVision All-in-One rendszámfelismerő kamera
A vadonatúj GV-LPR1200 egy olyan 1,0 megapixeles, FF, hálózati LPR kamera, amelyet arra terveztek, hogy önállóan működve felismerje a fényvisszaverős rendszámtáblákat, még nagy sebességgel elhaladó járművek esetében is.

Köszönhetően az erős IR LED-eknek, a kamera gyenge fényviszonyok mellett is tökéletesen le tudja olvasni a mozgó járművek rendszámait. Ebben segít az a funkció, hogy képes automatikusan szabályozni a zársebességet, ezáltal mindig éles képet kapunk a felismert rendszámokról. A modell beépített LPR processzorral rendelkezik, melynek segítségével képes a rendszámtáblákon lévő karaktereket pontosan felismerni. A GV-LPR1200 össze tudja vetni az adatbázisába felvitt rendszámokat az éppen aktuálisan felismert rendszámmal, így vezérlést kiadva önállóan engedélyezheti sorompók, zárak, avagy kapuk nyitását, továbbá e-mail riasztást, illetve FTP képküldést is kérhetünk tőle. További előnyök:
 •  Megbízható rendszámfelismerés 200km/h-ig
 •  Webes felület segítségével vezérelhetjük a fókusz és zoom beállításokat (varifokális objektívvel és motoros fókusz/zoom-al rendelkezik)
 •  SD kártya foglalat önálló kép- és adatrögzítéshez (micro SD/SDHC)
 •  A felismert rendszám az aktuális képpel együtt rögzítésre kerül az SD kártyára, ahol látszanak az elhaladó jármű fotói, a leolvasott rendszám karakterei, továbbá a pontos idő és dátum
 •  A vandál biztos kültéri ház (IK10) fémből készült, IP védettsége IP67, valamint rendkívül széles hőmérséklet tartományban képes a működésre (-40°C és 50°C között)
 •  Beépített varifokális objektívvel rendelkezik (motoros zoom): 4,7mm-47mm (60° ~ 6.4°)
 •  Telepítése bármilyen helyre kivitelezhető, köszönhetően a széles gyártói konzolválasztéknakí/li>

  Felhasználás:
  Olyan rendszerekhez ajánlott, ahol a magas szintű, gyors és precíz rendszámfelismerés az elvárt követelmény. Rendszámfelismerő szoftver nélkül is kiválóan alkalmazható, mivel a felismerést a kamera és a beépített célszámítógép végzi.

  GV LPR1200 bemutató videó megtekinthető IDE kattintva.

  Webshop link a termékhez
 • Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  TechSon szériák
  Olvasta már?
  TechSon szériák