Rendszergazdák Világnapja az Alphasonic-ban


Rendszergazdák Világnapja az Alphasonic-ban
Július 28-án első alkalommal kerül megrendezésre az Alphasonic Kft. szervezésében a Technet Fórummal karöltve a Rendszergazdák Világnapja, Újpesten.


Ezen a napon a rendszergazdákat ünnepeljük, hiszen nélkülük egy-egy hiba után akár megállhat az egész informatikai élet a cégben. Létezésük a mindennapjainkban elengedhetetlen a folyamatos és gördülékeny munkamenet érdekében. Nagyon sokat köszönhetünk nekik, hogy a háttérben megbújva működtetik cégünk informatikai hátterét. Szinte láthatatlannak tűnik a munkájuk, de amennyire így érezzük, annyira nélkülözhetetlen. Ezen a csütörtöki napon ezért is szeretnénk, hogy ez a nap csak róluk szóljon és csak az ő kedvükben járjunk.

Ezért is készülünk számukra rengeteg érdekes előadással, többek között olyanokkal, mint Microsoft Azure bemutató, QSAN Storage megoldások, Adatmentési újítások, Mikrotikban rejlő lehetőségek, és az Információ biztonság. A számtalan neves előadó mellett még kiállítással is kedveskedünk, ahol számukra érdekes cégek mutatják be a gyakorlatban is a nekik szóló megoldásaikat. Emellett minden rendszergazda meglepetés ajándékot kap, aki eljön, és a nap végén jó pár szerencsés vendég még értékes ajándékokkal is távozhat!

Hiszen az előadások után azok között, akik részt vettek a napon, olyan meglepetések kerülnek átadásra, mint MikroTik router, ESET liszensz vagy épp értékes ajándékcsomagok.

Becsüljük meg együtt a rendszergazdákat, ünnepeljük közösen őket ezen a csütörtökön!

Mindenről bővebben ITT olvashat és regisztrálhat a rendezvényre.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q1808-LE kamera
Olvasta már?
Axis Q1808-LE kamera