INTEGRA CONTROL – tartsa kézben az irányítást


INTEGRA CONTROL – tartsa kézben az irányítást
Teljesen természetes, hogy ma, amikor már a minket körülvevő dolgok – televízió, mosógép, hűtő, stb. – mind, szinte kivétel nélkül kapcsolódnak az Internethez, akkor ez a biztonságtechnikai rendszerek esetében is elvárásként fogalmazódik meg.

Hiszen mindenki valós időben szeretne információval rendelkezni videomegfigyelő vagy behatolásjelző rendszere segítségével otthona, nyaralója, cége állapotáról. Természetesen a SATEL mérnökei is tisztában vannak ezzel az igénnyel, ezért megalkották az eddigi Mobile KPD-t felváltó INTEGRA CONTROL alkalmazást.

Az új, Android és iOS operációs rendszerekkel rendelkező mobilkészülékekre elérhető – egyenlőre angol nyelvű – app kifejlesztésének egyik célja a gyártó kínálatában szereplő hasonló– MICRA és VERSA CONTROL - programokra hajazó kialakítás létrehozása volt. De a felhasználók életét megkönnyítő további egyszerűsítés az is, hogy mostantól a két különböző mobilplatformon futó program felhasználói felülete is megegyezik. Így egy esetleges telefoncserét követően továbbra is a már jól megszokott grafikus felülettel találkozhatunk.
Az INTEGRA CONTROL app PUSH értesítés funkciójának használata segítségével az INTEGRA riasztórendszerek felhasználói, illetve akár telepítői is valós időben kaphatnak információt a rendszerben bekövetkező eseményekről. A kiválasztott – akár riasztási-, rendszer-, vagy más egyéb esemény - bekövetkezése esetén az értesítési sorban megjelenő üzenet segítségével rögtön képben lehetünk a behatolásjelző-rendszer aktuális állapotával. Sőt az értesítés megnyitásával akár azonnal csatlakozhatnak is az üzenetet küldő rendszerhez további információkért.

De ebben az új alkalmazásban mutatkozik be – legalább is az INTEGRA rendszerek vonatkozásában – a riasztó SATEL szerveren keresztüli Internetre történő csatlakoztatásának lehetősége is. Nincs továbbá szükség a számítógépes hálózat manuális beállítására, nincs szükség az IP cím változását lekövető DDNS szolgáltatás használatára. Mindezt egyszerűen megoldja az új csatlakozási mód használata. Elég az otthoni vagy céges informatikai hálózat részét képező router segítségével Intenertet biztosítani a vezérlőközponthoz csatlakoztatott ethernet modul számára, engedélyezni a szerver használatot, majd a csatlakozás létrehozásához az alkalmazásba bevinni az ethernet csatoló MAC címét, illetve a SATEL szerverétől visszakapott egyedi azonosítót. Ezzel kész is a dolog, innentől kezdve már csak élvezni kell az INTEGRA CONTROL által biztosított kényelmes használatot.

Az alkalmazás és az INTEGRA riasztórendszerek használatának élménye tovább fokozható a központ által felügyelt háziautomatizációs rendszerek praktikus működtetését biztosító makró parancsok használatával. Ezek segítségével lehetővé válik komplett utasítássorozatok egyetlen mozdulattal történő aktiválása, elindítása. Ebbe beleérthető a ház világításának hűtő- és fűtőrendszerének, valamint pl. kerti locsolórendszerének hatékony és energiatakarékos működtetése.

Töltse le és próbálja ki most. Tapasztalja meg az INTEGRA riasztórendszerek és az INTEGRA CONTROL alkalmazásának előnyeit.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Videosec projekt megoldások raktárkészletről
Olvasta már?
Videosec projekt megoldások raktárkészletről