TEST-700XT IP-HD-analóg kamera telepítői tesztállomás


TEST-700XT IP-HD-analóg kamera telepítői tesztállomás
Kamerarendszerek telepítésekor illetve meglévő rendszerekben történő hibakereséskor természetes igényként merül fel, hogy szükség van egy a kamerák és a hálózat paramétereinek mérésére alkalmas készülékre. Ez az eszköz a TEST-700XT, az előző TEST-700X verzió TDR-alapú kábelszakadáskeresővel.

A 25x17cm-es készülékház előlapját a 7”-os kapacitív érintőkijelző dominálja, mellette találhatóak a kurzor- és funkciógombok. A szükséges kimenetek és bemenetek a készülékház alsó és felső élén sorakoznak. A beépített 50Wh kapacítású akkumulátor lehetővé teszi a tesztelni kívánt eszközök közvetlen táplálását, a készülék mindkét oldalán található egy-egy 12V/2A tápkimenet, illetve egy 5V/2A terhelhető USB aljzat. Külön BNC csatlakozóra kapcsolhatóak a hagyományos CVBS/kompozit analóg kamerák és a nagyfelbontású kamerák, ez utóbbi multi-system, azaz egyaránt támogatja SDI, AHD, TVI és CVI videojel megjelenítését. Két soros port is helyet kapott a készüléken, egyik RS232 másik RS485 szabványú. Hálózati kamerát közvetlenül csatlakoztatva megkereshetjük annak IP címét, az ONVIF szabványon túl további 40 ismert kameraprotokollt támogat a készülék. A behelyezhető MicroSD kártyára rögzíthetünk akár ftp protokolon keresztül is. Mindeközben mérni tudjuk a sávszélességet, WiFi kapcsolat esetén a jelszintet, PING és az eszközök címének beállítása szintén alapfunkció. A port-villogtatás funkcióval megkereshetjük, egy adott kábel melyik switch melyik portjába csatlakozik. A leggyakrabban igényelt funkció természetesen a manuális fókuszú kamerák képének élesre állítása, amiben sokat segít az élőképbe történő 4x belenagyítás lehetősége is. A TDR (Time-domain reflectometer) funkcióval kábelszakadások és rövidzárlatok behatárolására van lehetőségünk. A kábelen beküldött impulzus szakadásnál illetve rövidzárlatnál különféle jeltükröződéseket idéz elő, ezek mérésével a készülék megadja a sérülés hozzávetőleges helyét. További információkért, forduljon hozzánk bizalommal: Euro Tech Corporation Gyártó és Kereskedelmi Kft.
6724-H, Szeged, Üstökös u. 12/b
Tel/Fax: (62)458 585
eurotech@videosec.com
www.videosec.com
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ajax vezeték nélküli rendszerek telepítői képzés
Olvasta már?
Ajax vezeték nélküli rendszerek telepítői képzés