A sokoldalú Orion 21


A sokoldalú Orion 21
Az ORION 21 Kft. 2007-ben alakult. A kezdeti időszakban főként tanácsadó tevékenységgel és vagyonvédelmi rendszerek telepítésével szereztünk a biztonságtechnika szakterület szinte minden ágára kiterjedő tapasztalatot.

Legfőbb célunk a Megrendelőink igényeinek maradéktalan kiszolgálása. Teljeskörű biztonságtechnikai szolgáltatások mellett, az utóbbi években speciális berendezések forgalmazásával bővítettük szolgáltatásainkat, és a biztonságtechnika egy speciális részterületére, a magas biztonsági szintű objektumok bejáratainak védelmére specializálódtunk.

FŐBB PARTNEREINK:
  •  A PILOMAT s.r.l. az automatizált beléptető technológiák, süllyedő oszlopok terén a világ egyik legnagyobb gyártója. A PILOMAT legfontosabb célja, a termékek folyamatos fejlesztése és a termékkörök bővítése, így biztosítva a gyors és precíz kiszolgálást a nemzetközi piac változó igényeire. A legfőbb célként kitűzött, kiváló minőségre való törekvésnek köszönhetően a Pilomat rendkívül megbízható és hosszú élettartamú termékeket kínál partnereinek. A Pilomat erőssége a süllyedő oszlopok rendkívül széleskörű, minden igény kielégítő választéka, amely minden alkalmazási kör kiszolgálására alkalmas a lakossági igényektől kezdve a nagy ellenálló képességű anti-terrorista megoldásokig.

  •  SecuScan, a világ egyik leggyorsabb és legmegbízhatóbb gépkocsi alváz ellenőrző rendszere. A rendszer innovatív technológiával támogatja veszélyes tárgyak, például a fegyverek, robbanóanyagok, kábítószer gyors és egyszerű detektálását, valamint a sérülések és minőséghibák (pl. rozsda) kiszűrését. Ellentétben a hagyományos kézi tükrökkel, vagy ellenőrző aknákkal végzett átvizsgálási módszerekkel a SecuScan jóval hatékonyabb és gyorsabb megoldást biztosít az ellenőrzési ponton áthaladó forgalom felesleges hátráltatása nélkül.

  •  Valamint a Vista qulu videó menedzsment szoftver mely megalkotásának célja, főként a végfelhasználók igényeit szem előtt tartva egy olyan videó menedzsment rendszer kifejlesztése volt, ami a legkorszerűbb technológiákat, jellemzőket és irányvonalakat foglalja magába, mint például az, hogy minél több gyártó kamerája használható legyen egy rendszerben, hogy a végfelhasználóknak ne kellejen elkötelezni magukat egy kameragyártónak sem. A Vista qulu kompatibilis az összes, ONVIF S profile-t alkalmazó kamerával, és lehetőséget nyújt a hemiszférikus, úgynevezett fisheye kamerák alkalmazására is, illetve régebbi kamerák esetében RTSP és HTTP streamekkel történő integrálásra.



  • Ezen berendezések és rendszerek esetében teljes körű szolgáltatást nyújtunk építőipari és biztonságtechnikai cégek számára. Támogatást biztosítunk, a kivitelezők számára a tervezésen, telepítésen és beüzemelésen keresztül egészen a berendezések karbantartásával, szervízelésével kapcsolatos feladatok ellátásáig.

    Látogasson meg bennünket a SecuriForum kiállítás C2 standján, ill. cégünk honlapján.
    Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től
    Olvasta már?
    RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től