Pár érv, hogy miért érdemes meglátogatnia Riarex-Agora cégcsoport standját


Pár érv, hogy miért érdemes meglátogatnia Riarex-Agora cégcsoport standját
A Riarex-Agora cégcsoport 100%-ban magyar tulajdonú, közel 20 éve a magyar piacon meghatározó - piacvezető szerepet betöltő vagyonvédelmi nagykereskedés. Mi, a cégcsoport munkatársai, elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy magas minőségű, értékálló termékeket kínáljunk Partnereink és azok ügyfelei számára. Küldetésünk teljes megoldásokat nyújtani Ügyfeleinknek, segítséget nyújtva a tervezéstől a kivitelezésig!

Amiben többek vagyunk másoknál:

  •  MŰSZAKI SEGÍTSÉG MINDEN HELYZETBEN

    Állt már tanácstalanul akár 17 óra után a központ előtt és az nem akart feléledni? És az aktuális termékfelelős nem volt hajlandó felvenni a telefont? NAGYON BOSSZANTÓ ÉRZÉS! Mérnök kollégáink rendszeresen fogadják hívását, sok esetben munkaidőn kívül is. Ha segítségre van szüksége, nem marad egyedül a problémával. Amennyiben nem sikerül megoldani azt, távoli asztali eléréssel nézik át a programozást, oldják meg a problémát.

  •  VÉDETT ÁRAK MINDEN ESETBEN

    Járt már úgy, hogy a megrendelő cég igazgatója megtalálta az Ön által ajánlott terméket a neten olcsóbban, mint amennyiért Ön kiajánlotta neki és így roppant kellemetlen helyzetbe került? Ez nálunk nem fordulhat elő. Egyetlen termékünk sem található meg más webáruházakban lista ár alatt. Ügyfele termékeinket csak a listaáron fogja látni akár a mi, akár a viszonteladóink honlapján, ezt folyamatosan ellenőrizzük.

  •  SZEMÉLYRE SZABOTT OKTATÁS

    Gondolom, kollégái többször részt vettek már tök fölöslegen csoportos „termékbemutatós” oktatáson, ahonnan kicsit csalódottan távoztak, mert nem lettek okosabbak…. Nálunk Önök határozzák meg mikor, hogyan és miről szeretnének hasznos, csak Önöknek szóló, térítés mentes, személyes, az üzlet bemutató falán tesztelhető, gyakorlati tudást szerezni. Nincs más dolga, mint időpontot és tematikát egyeztetni kollégáimmal és rendelkezésére állunk! Tudta, hogy az első rendszer telepítésénél hajlandóak vagyunk kimenni a terepre segíteni, felprogramozni? Legyen szó bármelyik termékcsoportunkról!

  •  GARANCIA

    Ismer még egy olyan nagykereskedést, ahol (meghatározott esetben és feltételekkel) garancia időn belül, hibás eszköz cserénél megspórolhat egy utat, mert előcserébe kapja a csere terméket? Saját szervizzel rendelkezünk, valamint közvetlen gyártói kapcsolat segíti a meghibásodások minél flottabb kezelését.

  •  KEDVEZMÉNY RENDSZER

    Szeretnénk elnyerni bizalmát

    Egy hosszú távú együttműködés reményében felajánljuk Önnek, hogy ha bármelyik saját import (EuroVideo, Inim, Politec, Lilin,Roger, Elmes) termékcsoportunkat szeretné jobban megismerni, tesztelni, az első rendszerét (termékcsoportonként), nettó 100,000 Ft alatt lista -50% áron kaphatja meg.

    Nagyobb projekt, nagy árharc esetén…

    Projekt illetve nagy árharc esetén, biztosan meg fogjuk találni a legjobb megoldást, mely mindkettőnk számára megfelelő. És ami még nagyon fontos, projekt védelmet biztosítunk. Ha Ön után más cég is megkeres bennünket ugyanazon projekt kapcsán, az Önnek adott ár lesz a legkedvezőbb, ezt garantáljuk!

  • Találkozzunk szeptember 15-16-án a SecuriForum kiállítás B2 standján!

    A helyszínen kipróbálhatja a leginnovatívabb és ár/érték arányban legkedvezőbb riasztócsaládot, az Inimet. Győződjön meg saját szemével, miben tud többet nyújtani a Politec infrasorompó családja a legnagyobb vetélytársainál! Vegyen részt játékainkon, sorsolásunkon, éljen kedvezményes ajánlatainkkal! Legyen szerencsénk!































    Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál
    Olvasta már?
    Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál