A kiállításon bemutatkozik Kína egyik legnagyobb CCTV gyártója; IP rendszer specialistája: az UNIVIEW


A kiállításon bemutatkozik Kína egyik legnagyobb CCTV gyártója; IP rendszer specialistája: az UNIVIEW



Az UNIVIEW, Kína 3. legnagyobb CCTV gyártója idén júniustól már Magyarországon is képviselteti magát. Az Alfa Digital Kft kétnapos, sikeres IP előadász és Szakmai Napot tartott a budapesti Hotel Ramada Resortban.




Az Alfa Digital Kft. – CCTV rendszerek forgalmazásával, nagykereskedelmével foglalkozó cég a videós biztonságtechnika egyik leginnovatívabb gyártójának IP rendszer eszközeit mutatta be a Hotel Ramada Resortban.

A rendezvényen jelen voltak az UNIVIEW gyári képviselői, telepítő és projekt kivitelező cégek, valamint biztonságtechnikai viszonteladó-nagykereskedők is.

Az UNIVIEW IP kamera és IP rögzítők bemutatása mellett kötetlen beszélgetések, workshop, ill. kétféle gyakorlati bemutató is volt: a kamerák, NVR-ek programozása ill. központi és mobil kliensek használata.

A rendezvény mindkét napja Ferrari tesztvezetéssel zárult. Egy-egy szerencsés partnernek tesztpilóta segítségével páratlan vezetési élményben volt része, emellett egy Ferrari ajándékcsomaggal térhetett haza.

A gyártóról:





Az UNIVIEW Kína egyik kiemelkedő IP termékeket gyártó cége 2005 óta. Az elmúlt több mint 10 éves komoly hálózati és IT tapasztalatainak, emellett innovatív megoldásainak köszönhetően mára Kína 3. legnagyobb CCTV gyártójává lépett elő.

Jelenleg 3000 munkatárssal dolgozik, ebből 1500 mérnök, akik a kutatás-fejlesztésért felelnek.

A cég 84 millió USD jegyzett alaptőkével rendelkezik, már 2008-ban 50.000(!) kamerás városi térfigyelő rendszert telepítettek UNIVIEW eszközökből.

Referenciákat tekintve jelen van az ipari projektekben, egészségügyi intézményekben, a közlekedésben, számos design és innovációs díj nyertese.

Az UNIVIEW magyarországi képviselete: az Alfa Digital Kft.

Az új márkadisztribúción kívül a piacon már jól ismert egyik legnagyobb gyártó Turbo HD-s és IP termékeit, valamint NEON eszközök OEM (saját márkás) változatait Alfa Digital Highline és Alfa Digital néven forgalmazza.

Termékpalettáján többféle HD-TVI, IP és analóg eszközök találhatók, a megfizethető, de megbízható minőségű termékektől a felső kategóriás projektrendszerekig.

A cég profiltisztán CCTV rendszerek, rendszereszközök forgalmazásával, nagykereskedelmével foglalkozik, kiemelt fontosságot tulajdonítva a termékek teljes körű műszaki háttértámogatására.

A cég munkatársai maguk készítik az eszközök magyar nyelvű adatlapjait, használati útmutatóit, a gyár technikai részlegével közösen a szintén magyar nyelvű kezelőfelületeket, firmware frissítéseket. A minősítések megléte, garanciális ügyintézés, szervizháttér szintén a támogatás (support) része a magyar képviseletnél.




Tekintse meg az UNIVIEW termékeket SecuriForum kiállításon, az Alfa Digital Kft C1 standján.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák
Olvasta már?
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák