LogiSys a Logipix termékek forgalmazója


LogiSys a Logipix termékek forgalmazója
A Logisys Kft. alapítói 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, a cég azzal a céllal jött létre, hogy a nemzetközileg elismert Logipix Kft. innovatív termékeivel megoldásokat nyújtson a magyarországi piacon. A cég fő profilja a városi tér­ és forgalomfigyelés, stadionok nézőtereinek megfigyelése IP alapú kamerákkal.

Teljeskörű megoldás stadionokban



Gyors és biztos megoldást nyújtunk bármilyen esemény elemzésére, ami cáfolhatatlan bizonyítékot eredményez. A nézőteret több, 20 megapixeles, Logipix Zoom technológiával ellátott kamera figyeli, melyeknek a képe szoftveresen összefűzhető egy panorámaképpé. Egy kiválasztott pontra több kamerának a képe is ráirányítható, ezzel lehetővé téve az arcfelismerést bármely ülésen. A felhasználóbarát rendszert érintőképernyőről lehet irányítani.


Forgalomfigyelés



Rendszereink célja a biztonságos közlekedés fenntartása a hétköznapokban. A forgalom elemzését a magas FPS számú, nagy felbontású felvételek teszik lehetővé. A széles látószögű 20 megapixeles kamera képes több sávot is figyelni egy időben, továbbá éles, részletes képeket biztosít bármilyen látási viszonyok között. A rendszer a szabálysértést automatikusan érzékeli, a rendszámtáblát azonosítja, majd harmadik fél számára továbbítja.



Tekintse meg a Logipix termékeket a SecuriForum Kiállításon, a LogySys Kft C4-es standján!
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája
Olvasta már?
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája