AXIS C3003-E


AXIS C3003-E
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications AB


Az Axis vadonat új terméke, az AXIS C3003-E hálózati hangszóró egy egyszerűen telepíthető kültéri kivitelű hangszóró, ami tisztán szólal meg és messziről is hallható. A videó rendszerrel együtt használva, az AXIS C3003-E lehetővé teszi, hogy a felhasználó távolról is megszólítson embereket és megakadályozzon eseményeket. A hangszóró ideálisan használható meglévő kültéri installációkhoz például parkolókban, építkezéseken, köztereken és más kritikus telepítéseknél.

Az AXIS C3003-E a világ első nyílt szabványú hálózati hangszórója. Egyszerű telepíteni és integrálni meglévő videó rendszerekhez vagy IP telefonrendszerbe, ezáltal működőképes bárhol, ahol van hálózati kapcsolat.

Az AXIS C3003-E egy IoT (Internet of Things) eszköz, ami közvetlenül kapcsolódik egy IP hálózathoz. A hangszóróhoz rendelhetünk egy telefonszámot és egyszerűen a számot tárcsázva már beszélhetünk is. Szinte bármivel integrálható. Használatával olyan előnyökre tehetünk szert, mint alacsony telepítési költség, könnyű integrálhatóság és megbízható működés.

Az AXIS C3003-E jelátvitelt, dekódolást, erősítést végez, azon felül, hogy hangszóró. A legtöbb analóg hangszórókhoz külön kell csatlakoztatni erősítőt vagy hálózati kamerát ahhoz, hogy az eszköz hálózatra csatlakozzon. A hálózati hangszóró egy különálló egység, amit bárhová helyezhetünk, ezáltal egy rugalmas, skálázható és költséghatékony eszközt kapunk. Külső áramforrásra sincs szükség a PoE támogatás miatt. Egyetlen kábelen keresztül kapja a működéshez szükséges áramot, kapcsolódik közvetlenül a videómenedzsment rendszerhez és/vagy a VoIP telefonrendszerhez.

A hangszóró nagy hangnyomással (121 dB) bír, ezáltal messziről is kiválóan hallható. Az innovatív új funkcióval, az Auto Speaker Test használatával bármikor gyorsan tudjuk ellenőrizni, hogy a hangszóró működik-e azáltal, hogy a hangszóró audió visszajelzést küld a rendszernek.
A hangszóró támogatja a PoE-t, amivel csökkenthetők a telepítési költségek és egyszerűsödik a telepítés is. Lehetőség van előre felvenni üzeneteket, amit azután manuálisan vagy automatikusan le lehet adott eseményeknél játszani.

A hangszóró könnyen integrálható más videomenedzsment rendszerekkel. Kompatibilisek többek között a Milestone-nal és az AXIS Camera Station 4.2-vel is. Az AXIS C3003-E integrálható VoIP telefonrendszerekkel, amit SIP-et (Session Initiation Protocol) használnak. Ezek használatával akár egy mobilról is tudunk üzenni a hangszórón keresztül. Mint bármilyen hálózati eszközt, az AXIS C3003-E hangszórót is egyedi IP címmel tudunk ellátni.

A hálózati hangszóró már kapható az Aspectis Kft.-nél. Bővebb információért kérjük keresse értékesítőinket.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
MYERS: prémium okos otthon megoldások
Olvasta már?
MYERS: prémium okos otthon megoldások