Egyetlen felületen a kamera-, beléptető-, behatolás- és tűzjelző rendszer


Egyetlen felületen a kamera-, beléptető-, behatolás- és tűzjelző rendszer
Szeretettel várja Önt az IP CAM Technologies Kft. a SecuriForum kiállítás J5 standján, ahol bemutatjuk, hogyan képes együttműködni egyetlen felületen a kamera-, beléptető-, behatolás- és tűzjelző rendszer.

A biztonsági kockázat növekvő- és a költségvetések csökkenő tendenciája megkívánja, hogy a különböző biztonsági területek általános biztonságát ne csupán eszközökkel és termékekkel, hanem integrált biztonságtechnikai megoldásokkal erősítsük - egyszerű felhasználás, gyorsabb reakcióidő, alacsonyabb költség és stressz mentes üzemeltetés mellett. Ezért külön örömünkre szolgál, hogy egyre többen érdeklődnek csúcstechnológiai megoldásokon alapuló, ár-érték arányban kiemelkedő helyet foglaló, integrált rendszereink iránt, melyek a biztonságtechnikai piacról már ismert, előre definiált gyártó specifikus felületektől eltérően, az egyedi és kiváló fejlesztéseknek megfelelően mind hardver, mind szoftver vonalon moduláriasan, az ügyfél igényei szerint alakíthatóak. Standunkon megtekintheti és tesztelheti portfóliónk termékeit valamint az AvigilonICT ProtegeSALTOTeletek termékeiből felépített integrált rendszerünket.

A 100%-ban magyar tulajdonban lévő IP Cam Technologies Kft. kiemelkedő színvonalú disztribúciós szolgáltatást nyújt telepítő és rendszerintegrátor partnerei számára. Tudjuk, hogy a minőség, a pontos szállítás, a rugalmasság és a megbízható szervizháttér ügyfeleink számára a legfontosabb, így beszállító partnereinket is ezen kritériumok szerint válogattuk össze.

A mai trendeket folyamatosan követve, a legjobbakat kiemelve hozzuk el mindenki számára az eltérő feladatok ellátására szükséges kiforrt, innovatív megoldásokat, legyen az

  •  IP kamera
  •  rögzítő
  •  video-mendzsment szoftver
  •  mobil megfigyelés
  •  integrált rendszer
  •  beléptető rendszer
  •  tűzjelző rendszer
  •  behatolás jelző rendszer


  • Kizárólag megbízható, professzionális gyártók termékeit válogattuk össze minden termékcsoportunkhoz, így biztos lehet abban, hogy sem Ön sem ügyfelei nem fognak csalódni.

    Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal alábbi elérhetőségeink bármelyikén!

    IP Cam Technologies Kft.
    1152 Budapest, Telek u. 7-9.
    Telefon: (20)458-5473, (20) 412-6063
    Web: www.ipct.hu
    E-mail: info@ipct.hu
    Kereskedelem: sales@ipct.hu
    Support: support@ipct.hu


    Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Új Harper Dexia Artic nagy fényáramú vészvilágító lámpák -30°c-ig
    Olvasta már?
    Új Harper Dexia Artic nagy fényáramú vészvilágító lámpák -30°c-ig