Euro Tech Corporation meghívó

PR hír

Euro Tech Corporation meghívó
Az Euro Tech Corporation Kft nagy örömére szolgál, hogy meghívhatja Önöket az immár közel tíz éve várt országos jelentősségű biztonságtechnikai kiállításra, a 2016 szeptember 15-16-án, Budapesten, a Lurdy rendezvényközpontban megrendezésre kerülő SecuriForum Biztonságtechnikai Kiállításra és Konferenciára.

A minden remény szerint hagyományteremtő rendezvény hivatott lehetőséget biztosítan a friss piaci újdonságok közvetlen bemutatására minden biztonságtechnikai szakterületen, különösen a legdinamikusabban fejlődő videotechnikában. Mind az analóg jelátvitelre alapozó koax, mind az IP technológiákban jelentős újítások történtek, a részletmegoldásokról áttevődött a hangsúly a rendszerszintű teljse megoldásokra, amiket érdemes élőben is megtekinteni, első kézből szerezni róluk naprakész információt. Mint szinte valamennyi jelentős régóbéli biztonságtechnikai cég, vállalkozásunk is képviselteti magát ezen a szakmai kiállításon. A kiállítótér F3-F4 standján leszünk jelen a 18 éves hazai múltra visszatekintő Videosec márkánk termékeivel. Látogasson meg minket bátran, ha Önt érdeklik a:
 •  HD Coax technológa legújabb fejlesztései
 •  az IP technológiában megjelenő újdonságok
 •  komplex, rendszerszintű videotechnikai megoldások
 •  egyéb, az iparághoz tartozó fontos tartozékok, kiegészítők, stb.
 •  a jól csengő márkanéven kívül az eszközök komponens szintű felépítései, részletes műszaki adatai

 • Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a standunkon, hamarosan további részletekkel jelentkezünk az általunk kiállítandó termékekről! További információkért, forduljon hozzánk bizalommal! üdvözlettel, Euro Tech Corporation Gyártó és Kereskedelmi Kft
  6724-H, Szeged, Üstökös u. 12/b Tel/Fax: (62)458 585 Email: eurotech@videosec.com
  www.videosec.com
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  RIEL rendszámolvasó sorompó csomagok
  Olvasta már?
  RIEL rendszámolvasó sorompó csomagok