Videosec a SecuriForum kiállításon


Videosec a SecuriForum kiállításon
Évtizedes szünet után került megrendezésre Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi kiállítás Magyarországon, melyre 2016. szeptember 15-16-án Budapesten a Lurdy Rendezvényközpontban került sor - a SecuriFocus Kft szervezésében.

Az immáron 18 éve piacon lévő Videosec márkanévvelaz Euro Tech Corp. Kft is kiállítója volt a rendezvénynek, melynek fő célja a hazai piacon és a régióban megtalálható piaci szereplők szakmai fóruma, találkozási lehetőség azok számára, akik új üzleti lehetőségek, integrált megoldások iránt érdeklődnek.

Az ingatlanfejlesztő, -beruházó és kivitelező cégek beszerzői a teljes hazai technológiai kínálatot tekinthették át.

Az Euro Tech Corporation Kft fő célja az volt ezen az eseményen, hogy közelebb hozza a nagyközönség számára legújabb fejlesztéseit, illetve bemutassa, megtekinthetővé tegye az elkövetkezendő időszakra előkészített termékportfólióját.

Az új irányvonalak bemutatására az egész nap zajló előadásokon is sor került.

Cégünket Molnár Péter (Millerson) kollégánk reprezentálta, aki előadásában a HD COAX technológia újdonságaira tért ki, pontosabban bemutatta a kínálatunk egyik alappillérének számító „Pentabrid” rendszerű eszközök működését, amelyek nem titkolt célja, hogy egy készülékben egyesítve az összes HD COAX szabványt, megszüntesse azt a kötöttséget, amit eddig különböző gyártók eltérő szabványai okoztak.

Sok más, az iparágat képviselő céggel együtt, úgy érezzük, hogy célunk teljesült. Sikerült, egy valóban színvonalas, jól megszervezett eseményen bemutatnunk, „megtapinthatóvá” tennünk azt a fejlesztői munkát ,amit nap mint nap végzünk. Reméljük, hogy az elkövetkezendő évek is megadják számunkra ezt a lehetőséget, addig is köszönjük az összes látogató érdeklődését, valamint a kiállítást szervezők profi munkáját!
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC szögben zárodó automata ajtók
Olvasta már?
FAAC szögben zárodó automata ajtók