6 az 1-ben videó teszterek a Videosec kínálatában


6 az 1-ben videó teszterek a Videosec kínálatában
Az Euro Tech Corp. Kft. az új esztendő második hetében sem fogyott ki az újdonságokból. Most két multi-szabványú CCTV tesztert ajánlanak az érdeklődők figyelmébe.

Jelenleg többféle videó-jel szabvány van használatban, gyártótól és azok modelljeitől függően. Ehhez jön még, hogy az IP technológián belül is többféle protokoll elterjedt, ez is gyártó, ill. modell függő.
Előfordulhatnak egy-egy telepítés során kellemetlen helyzetek, abból adódóan, hogy nem áll rendelkezésre az adott pillanatban olyan eszköz, amivel tetszőleges szabványú kamera képét bármilyen módon meg lehetne jeleníteni.

Erre a problémára kínál a Videosec olyan eszközöket, amelyek képesek fogadni mind a hat jelenleg alkalmazott videó-jel szabványt: AHD, HD-TVi, HD-CVi, SDI, CVBS, IP. Ezen belül is az IP fedezi az összes nagyobb gyártó protokollját (több, mint 40), illetve rendelkezik ONViF 2.4-es protokollal is. További hangsúlyt érdemlő funkció az ún. TDR. Ez a vizsgált kábelbe küldött visszatérő jel terjedési idejének mérése szolgál, ezáltal 1 m-es pontossággal kimutatja, hol van esetleg megszakítva az adott vezeték.

2 teszter modell található a kínálatban.

Főbb jellemzők:

TEST-700X

- AHD, HD-TVi, HD-CVi, SDI, CVBS, IP - 7” kapacitív érintőképernyő - ONVIF IP kamerakép megjelenítése - Beépített WiFi - Hálózati sávszélességmérés - HDMI monitorkimenet 1080P felbontásig - PoE 24W kimenő táp - Cserélhető microSD memóriakártya - PING tesztelés, ellenőrzi, hogy működik-e a csatlakoztatott eszköz és megfelelő-e az IP címe - IP cím szkennelés - a csatlakoztatott eszköz címének gyorskeresése

TEST-700XT

- Az összes TEST-700X Funkció - TDR - visszatérő jel terjedési idejének mérése

További információkért, árakért érdeklődjön az alábbi elérhetőségek bármelyikén Euro Tech Corp. Kft
6724-H Szeged, Üstökös u. 12/b Tel/Fax: (62) 458 585 Technikai háttér / Szervíz: (70) 439 8802 E-mail: eurotech@videosec.com
Web: www.videosec.com
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Dahua Smart Dual Light technológia belépő szintű kamerákban is
Olvasta már?
Dahua Smart Dual Light technológia belépő szintű kamerákban is