Polon–Alfa: lendületben a hazai tűzjelző piacon

Minőség, megbízhatóság, versenyképesség

Polon–Alfa: lendületben a hazai tűzjelző piacon
Magyarországon is elérhetőek a fél évszázados tapasztalattal rendelkező Polon-Alfa tűzjelző-rendszerei. A Lengyelországban már piacvezető vállalat csúcsminőségű termékeinek kizárólagos hazai forgalmazója az Astal Security Technologies Kft., amely versenyképes árakkal, kiterjesztett, öt éves garanciával, ingyenes tréningekkel és ügyfélorientált szolgáltatásokkal várja partnereit.

Ötven év innováció

„A legújabb technológia. A legmagasabb minőség” – ez a mottója a lengyel Polon-Alfa vállalatnak, amely több mint 50 éves kutatási, fejlesztési és gyártási tapasztalattal rendelkezik a tűzdetektálás szakterületén. Az ionizációs füstérzékelői révén már a hatvanas évektől a világ vezető fejlesztői közé tartozó cég a mai napig elkötelezett az innováció, az új technológiák kifejlesztése mellett. A cég ultramodern, saját tűztesztelő kamrával is felszerelt fejlesztőrészlegén magasan képzett mérnökgárda dolgozik azon, hogy a vállalat mindig első osztályú termékekkel, a folyamatosan változó igényekhez igazodó, a legbonyolultabb feladatokra is megoldást kínáló rendszerekkel szolgálhassa ki ügyfeleit. A fejlesztésre, a minőségre és a versenyképes árakra alapozott vállalati stratégia eredményeként a Polon-Alfa ügyfélköre dinamikusan bővül, a cég Lengyelország piacvezető tűzjelzőrendszer gyártójává vált, s mára helyet követelt magának Európa vezető gyártói között.

EU-szabvány, NATO-minősítés

A Polon-Alfa menedzsmentjének elhivatottságáról tanúskodik, hogy a vállalat már közel húsz évvel ezelőtt megszerezte az ISO 9001 minőségirányítási tanúsítványt, és a cég gyárában készülő eszközök, rendszerek mindegyike maradéktalanul megfelel az EU-szabványoknak. Több Polon-Alfa termék a robbanásveszélyes környezetben használható eszközökre érvényesíthető ATEX tanúsítvánnyal is rendelkezik, és a cég 2002-től megszerezte a NATO NCAGE minősítést és a beszállító tagságot. A minőséget garantáló tanúsítványok mellett a termékek elismerését jelzi az is, hogy a cég ügyfélkörébe olyan kiemelt biztonsági szintet megkövetelő intézmények is megtalálhatóak, mint például a varsói egyetemi kórház, a Lengyel Televízió, a Bridgestone poznani gyára és több Mercure szálloda.

Innovatív termék, stabil hátország


Magyarországon a Polon-Alfa rendszerek kizárólagos forgalmazója az Astal Security Technologies Kft. A Budapesten működő cég a lengyel AAT Holding cégcsoporthoz tartozik, mint a Polon-Alfa, s ez a szoros kapcsolat számos előnyt jelent a magyar ügyfeleknek.

Az, hogy a húsz éve működő és forgalmát Európa-szerte lendületesen bővítő AAT Holding áll a magyar képviselet mögött, és a cégcsoportnak tagja maga az eszközök fejlesztője, gyártója is, mindenekelőtt biztonságot ad az ügyfeleknek: hosszú távon építhetnek a Polon-Alfa termékekre és forgalmazójára egy olyan piacon, amelynek körülményei gyorsan változnak.

Legyen szó új rendszerek kiépítéséről, alkatrészek utánpótlásáról vagy fejlesztésről, az Astal Security Technologies Kft. és a Polon-Alfa termékeire stabil pontként számíthatnak a partnerek. A stabilitáshoz ráadásul gyorsaság és rugalmasság is párosul: a magyar képviselet óbudai központja tekintélyes raktárkészlettel rendelkezik, és még speciális igény esetén is rendkívül rövid határidővel képes leszállítani a lengyelországi gyárból a kért termékeket.

Középpontban az ügyfél

Az ügyfél sikere a mi sikerünk is – vallják az Astal Security Technologies Kft.-nél, amely éppen ezért a minőségi termékek és a biztos háttér mellé számos más szolgáltatást is kínál partnereinek. Mindenekelőtt garantálja a versenyképes árakat, hogy a műszaki paraméterek és a minőség mellett pénzügyileg is a lehető legjobb megoldást jelentsék a Polon-Alfa termékek a telepítő, forgalmazó cégek számára. A magyar képviselet fiatal, lendületes és magasan kvalifikált – a személyes konzultációra, a gyors reagálásra és a problémamegoldásra nagy hangsúlyt helyező – munkatársai minden szakmai segítséget megadnak ahhoz, hogy a legeredményesebb legyen az ügyfelek munkája. A partnerek és a reménybeli ügyfelek a cég óbudai központjának korszerű bemutatótermében megismerhetik a termékeket, és ingyenes, színvonalas szakmai tréningeken vehetnek részt. A közös szakmai és gazdasági sikereket segítheti elő az is, hogy az Astal Security Technologies Kft. hatékony értékesítési- és marketingtámogatást nyújt az üzletfeleknek.

Astal Security Technologies Kft.
1033 Budapest
Szőlőkert utca 13.
Tel.: (1) 919 1420
info@astalsecurity.hu
www.astalsecurity.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról
Olvasta már?
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról