Pyronix KX15DQ


Pyronix KX15DQ
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A QUAD PIR technológiával és 3D optika szerkezettel rendelkező mozgásérzékelő a Pyronix legnépszerűbb termékeként különleges védelmet nyújt.

KX15DQ főbb jellemzői
• térvédelem 15 méterig
• QUAD PIR érzékelő
• szabadalmaztatott IFT
• Blue Wave technológia
• automata érzékenység
• digitális hőmérséklet kompenzáció
• beépített lezáró ellenállások
• rovar-védett optika
• szerelőkonzol tartozék
• maga alá látó zónák

Az IFT
Az IFT rövidítés arra utal, hogy minden KX sorozatú eszköz speciális tűréshatárokkal rendelkezik, mely segíti a téves riasztások elkerülését. Az eszköz alkalmazkodik a környezethez.

Blue Wave
A Blue Wave technológia több műszaki megoldás összevont elnevezése. A jelfeldolgozást külön algoritmus segíti, valamint a lencse fizikai szerkezete szintén a pontos működést támogatja: az aszférikus optika kedvezőbb feltételeket teremt az infra energia begyűjtésére a környezetből.

Aszférikus optika
Az optikaszerkezet, köznevén "lencse", 90 fokos lefedési teret és 15 méteres térvédelmi távolságot biztosít. Az aszférikus lencsénél - ellentétben a síklencsével - a fókuszáló felület és a pyroelem között nagyjából állandó a sugár, így mind a közeli, mind a távoli érzékelés homogén. Ezzel együtt a KX15DQ rendelkezik “maga alá látó” zónákkal is.

A külső
Minden KX sorozatú mozgásérzékelő azonos külsővel rendelkezik, a riasztásjelző LED színe attól függ, milyen elem aktivált. Az eszköz mellé a dobozban mellékelt a fali, vagy mennyezeti szereléshez használható tartó, mely rejtett kábelvezetésre alkalmas, így nem kell külön költséggel számolni, kész, gyári megoldás áll rendelkezésre.

A belső
A burkolat csavarral rögzített, mind a szabotázs, mind a riasztás kimenethez tartoznak előre definiált lezáró ellenállások, melyek jumperrel választhatók (például 5k6, vagy 1k). Ez nagyban segíti a telepítést, nem kell forrasztani. A PIR quad elemes kivitelű, négy pyroelem felügyeli és dolgozza fel a bejövő energiát (74 db zóna segítségével), amely hibaszűrőként működik, ha csak egy elem érzékel, nincs riasztás.

A KX15DQ EN50131 Grade 2 besorolással rendelkezik. Összességben a Pyronix KX15DQ egy kiváló jellemzőkkel rendelkező quad technológiát használó beltéri mozgásérzékelő, olyan extra funkciókkal, melyek a telepítés megkönnyítésére szolgálnak. Használata és megismerése egyszerű, próbálják ki.

Bővebb információ a képre kattintva

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Tekintsen vissza velünk az idei SecuriForum kiállításra
Olvasta már?
Tekintsen vissza velünk az idei SecuriForum kiállításra