Hikvision kamera védelem 150ºC-ig


Hikvision kamera védelem 150ºC-ig
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A megfigyelőrendszerek fejlesztésében és gyártásában világelső Hikvision bemutatja legújabb innovációját, amellyel megbízhatóan használhatók a kameráik szélsőséges hőmérsékletben is.
A -30 és +150 ºC közötti hővédettség lehetővé teszi a kamera olyan környezetben történő alkalmazását, ahol az ipari gépek hőleadása, esetleg közvetlen napsütés komoly károkat okozna az eszközben.


Hőálló kameraház
A DS-1331HZ- R hőálló kameraház speciális kialakításával védi boxkameráját akár extrém hőmérsékleti hatásokkal szemben is.

A speciális kameraházon belül egy termosztáttal szabályozott hűtő modul foglal helyet, amely 20 000 órás élettartama során a kamerát azonnal elkezdi hűteni, amint a külső hőmérséklet túllépi a 45ºC-ot. Ez a precíz műszer a hozzá rendelt három hűtő ventillátorral 85ºC-ig védi a kamera belső, különösen hőérzékeny elemeit.
Hővédettsége mellett megőrzi IP66-os besorolását, és így különösen ideális olyan területekre, ahol komoly hőfejlődéssel járó folyamatok zajlanak, mint például erőművek, acél-, üveg vagy kerámia-feldolgozó üzemek.

Hővédett csőkamera
A Hikvision a magas hőmérsékletű környezetben történő éjszakai megfigyelés iránti igény kielégítésére létrehozta a Darkfighter technológiával felszerelt hővédett csőkamerát, amely képes a kedvezőtlen körülmények között, minimális megvilágítás mellett is kristálytiszta képet alkotni.
A kamera kialakítása lehetővé teszi, hogy szükség esetén sűrített levegőt keringtessen a kameraházon belül, így az lényegében egy légfüggönyt alkot, amely lehetővé teszi, hogy a kamera -30 és +150ºC között is megbízhatóan üzemeljen. Ez a rendszer a hűtés funkcióján túl a homokot és a port is hatékonyan távolítja el a kameraház belsejéből, így a kamera lencséjét is tisztán tartja.

A kamera főbb paraméterei:
  • IP67
  • 2MP (1920*180) Full HD
  • Motoros zoom
  • H.265/H.265+
  • AC24V/POEDS-1331HZ-R
  • Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája
    Olvasta már?
    Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája