Hikvision kamera védelem 150ºC-ig


Hikvision kamera védelem 150ºC-ig
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A megfigyelőrendszerek fejlesztésében és gyártásában világelső Hikvision bemutatja legújabb innovációját, amellyel megbízhatóan használhatók a kameráik szélsőséges hőmérsékletben is.
A -30 és +150 ºC közötti hővédettség lehetővé teszi a kamera olyan környezetben történő alkalmazását, ahol az ipari gépek hőleadása, esetleg közvetlen napsütés komoly károkat okozna az eszközben.


Hőálló kameraház
A DS-1331HZ- R hőálló kameraház speciális kialakításával védi boxkameráját akár extrém hőmérsékleti hatásokkal szemben is.

A speciális kameraházon belül egy termosztáttal szabályozott hűtő modul foglal helyet, amely 20 000 órás élettartama során a kamerát azonnal elkezdi hűteni, amint a külső hőmérséklet túllépi a 45ºC-ot. Ez a precíz műszer a hozzá rendelt három hűtő ventillátorral 85ºC-ig védi a kamera belső, különösen hőérzékeny elemeit.
Hővédettsége mellett megőrzi IP66-os besorolását, és így különösen ideális olyan területekre, ahol komoly hőfejlődéssel járó folyamatok zajlanak, mint például erőművek, acél-, üveg vagy kerámia-feldolgozó üzemek.

Hővédett csőkamera
A Hikvision a magas hőmérsékletű környezetben történő éjszakai megfigyelés iránti igény kielégítésére létrehozta a Darkfighter technológiával felszerelt hővédett csőkamerát, amely képes a kedvezőtlen körülmények között, minimális megvilágítás mellett is kristálytiszta képet alkotni.
A kamera kialakítása lehetővé teszi, hogy szükség esetén sűrített levegőt keringtessen a kameraházon belül, így az lényegében egy légfüggönyt alkot, amely lehetővé teszi, hogy a kamera -30 és +150ºC között is megbízhatóan üzemeljen. Ez a rendszer a hűtés funkcióján túl a homokot és a port is hatékonyan távolítja el a kameraház belsejéből, így a kamera lencséjét is tisztán tartja.

A kamera főbb paraméterei:
 • IP67
 • 2MP (1920*180) Full HD
 • Motoros zoom
 • H.265/H.265+
 • AC24V/POEDS-1331HZ-R
 • Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Yettel IoT Live Show
  Olvasta már?
  Yettel IoT Live Show