Hanwha Wisenet X sorozatú kamerák


Hanwha Wisenet X sorozatú kamerák
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Hanwha Techwin Europe


A Hanwha legújabb X sorozatú kamerái rendre kiválóan teljesítenek a nemzetközi összehasonlító teszteken, ugyanúgy, ahogy a SecuriForum kiállítás kamera teszt pódiumán is tették. Lássuk, hogy melyek azok a tulajdonságok, amelyek az élvonalba emelik ezeket a kamerákat.

A legnagyobb teljesítményű processzor.
A Wisenet X szériát azzal a legnagyobb teljesítményű processzorral szerelték fel, amelyet valaha is alkalmaztak egy teljes kamera sorozatban. A Wisenet 5 chip egy minden porcikájában teljesen megújult architektúrával rendelkezik, amely lehetővé teszi a még gyorsabb feldolgozást. Ez azt jelenti, hogy a legjobb videó teljesítménytA legnagyobb teljesítményű processzor.
A Wisenet X szériát azzal a legnagyobb teljesítményű processzorral szerelték fel, amelyet valaha is alkalmaztak egy teljes kamera sorozatban. A Wisenet 5 chip egy minden porcikájában teljesen megújult architektúrával rendelkezik, amely lehetővé teszi a még gyorsabb feldolgozást. Ez azt jelenti, hogy a legjobb videó teljesítményt nyújtja.

Legfontosabb szolgáltatásai:
 • A világ legjobb 150dB-es WDR-je
 • Kiemelkedő fényérzékenység
 • Továbbfejlesztett képstabilizátor beépített gyro szenzorral
 • WiseStream II video tömörítési technológia
 • Kényelmes telepítés USB porton keresztül
 • Kettős SD foglalat
 • Optika torzítás korrekció
 • Fejlett videó analitika és hang osztályozás
 • Köd detektálás
 • Átadás PTZ-re

  Nézzük meg külön-külön is, hogy mit nyújtanak a fenti szolgáltatások.  A világ legjobb 150dB-es WDR-je
  Egy átlagos WDR kép 2 különböző expozícióval készült képből áll össze, ugyanez a a Wisenet X sorozatú kamerák 150dB-es WDR-énél 4 képből, így még természetesebb képeket tud készíteni. Az új technológiát úgy fejlesztették, hogy kiszűri az elmozdulásokat a meglévő WDR-ek kritikus gyengeségét és tiszta, élénk képeket nyújt.

  Színes képek még gyenge fényviszonyok közt is
  A Wisenet X sorozatban alkalmazott új, erőteljes processzornak köszönhetően a kamera még rossz fényviszonyok között is színes képet biztosít IR LED-ek használata nélkül. Így a nap bármely szakában élénk képeket biztosít.
  Még pontosabb képstabilizálás giro szenzor segítségével
  Az eddig használt képstabilizálási technológiákat egy giro szenzorral egészítették ki, így még hatékonyabb a kép stabilizálás. Ez a funkció akkor lép működésbe, amikor a kamerát erős szél rázza, vagy valami más okoz vibrációt.


  Akár 99%-os sávszélesség kímélés a Wisestream II technológiának köszönhetően
  A Hanwha Techwin saját Wisestream II tömörítési technológiájának köszönhetően akár 99%-os sávszélesség igény csökkentés is elérhető az eredeti H.264-es technológiához képest. A rendszer költségei így jelentősen csökkenthetők, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk a képminőséget illetően.
  Még kényelmesebb telepítés USB port használatával
  A Wisenet X sorozatú kamerákhoz USB porton és Wi-Fi hálózaton keresztül is csatlakozhatunk mobil eszközökkel. A látószög és egyéb kép paraméterek a telepítés után azonnal ellenőrizhetők időt és pénzt takarítva meg ezzel a telepítőknek, hiszen nincs szükség egyéb eszközökre.
  Kettős SD kártya foglalat
  A kettős SD kártya foglalat lehetővé teszi 512GB perem tároló kialakítását, így instabil hálózati környezetben is biztosak lehetünk abban, hogy nem maradunk le az eseményekről. Természetesen ez jóval hosszabb videó tárolását teszi lehetővé, mint az egyedüli SD foglalat.  Minimalizálja az optika torzításait
  Az optika torzításai tipikusan a kép szélein végigfutó egyenes vonalak görbülésén érhetők tetten. A lencse torzítás korrekciós technológia a Wisenet X kamerákon lehetővé teszi, hogy a kép tökéletlenségeit kijavítsa.
  Fejlett videó és audió analitikák
  A Wisenet X sorozat kameráit olyan új, exkluzív analitikai megoldásokkal látták el, amelyek segítségével fejlett megfigyelő és üzleti intelligencia szolgáltatásokat képesek nyújtani.  Köd detektálás
  A Wisenet X sorozat kimagasló képminőséget nyújt ködös időben a köd detektálás funkciónak köszönhetően. A defog funkciónak köszönhetően tiszta képeket biztosít a köd által bekövetkezett változások törlésével.

  Átadás PTZ-re
  Az átadás szolgáltatás lehetővé teszi egy PTZ kamera számára, hogy fogadjon egy mozgás érzékelési riasztást egy Wisenet X kameráról amelyik ugyanabban az IP hálózatban üzemel. Amikor az értesítést megkapja, a PTZ kamera automatikusan a hozzárendelt kamera preset irányába fordul.  A Wisenet X sorozatú kamerák megtalálhatók mindenféle kivitelben: boksz, fix dóm, bullet, fish-eye és PTZ kamerák is szerepelnek a kínálatban.
 • Tagek:

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  A digitális őrök hajnalán – Mobil megfigyelőrendszerek
  Olvasta már?
  A digitális őrök hajnalán – Mobil megfigyelőrendszerek