Analitikai funkciót minden IP kamerába!

Euro Tech Kft - A1 stand

Analitikai funkciót minden IP kamerába!
2016. év elején jelentettük meg elérhető árú Videosec csillagfényes kameráinkat, amelyek a SONY által gyártott IMX291 szenzor köré épülnek, legyenek bár IP, vagy analóg koax csatlakozásúak. A tavalyi SecuriForum kiállításon pedig bemutattuk a koax piac összefogását elősegítő termékeinket, a 4az1-ben X-Kamerákat, amelyeken magunk válaszhatjuk ki, hogy a kimenő jel AHD, TVI, CVI, vagy CVBS legyen, illetve az 5az1-ben X-rögzítőket, amelyekre egyidőben rögzíthetünk AHD, TVI, CVI, CVBS vagy IP forrásból származó képanyagot. Természetesen azóta hasonló termékek megjelentek más világmárkák termékpalettájában is.

A kamerákba integrált képelemzés, amiket intelligens funkciók vagy VCA (videótartalom-elemzés) néven is ismerünk, alapvetően a legdrágább kamerák kiváltsága – pontosabban csak volt.

Ma már senki nem vesz új autót ABS, légzsák és még néhány kiegészítő nélkül, ami pár éve még csak feláras extraként volt elérhető. Képzeljünk el egy IP kamerát, amiben kiváló képminőség mellett a három különböző beállítású adatfolyam, a h.265 tömörítés, a folyosó-üzemmód, a mozgásérzékelésen túlmutató vonalátlépéses és területre behatolásos riasztások vagy a statisztikai emberszámlálás immár nem feláras extra, a kamera ugyanabban az ársávban van, mint egy hagyományos, két adafolyamot küldő IP kamera... Ne is képzeljük el, vegyük kézbe, nézzük körbe, próbáljuk ki! Kevés a két megapixel? Legyen inkább négy, de az ár azért ne duplázódjon? Nézzünk körül a Videosec termékpalettáján.

Nincs minden telepítésnél szükség intelligens funkciókra? Ez igaz lenne akkor, ha többletköltséget jelentene, de ma már nem. Felár nélkül tehetünk egyirányú vonalátlépési riasztást akár kis boltok bejáratához és pénztáraihoz, területre behatolási riasztást akár néhány másodperc késleltetéssel ahol az áthaladás megengedett, de a várakozás már gyanús lehet, vagy statisztikai forgalomszámlálást. Ha egyszerűen kereshetővé szeretnénk tenni, hol ismerhető fel arc a rögzített képanyagban, a kamerán bekapcsoljuk az arcérzékelési funkciót. Ha a már rögzített képtartalomban utólag szeretnénk meghatározni a számunkra érdekes mozgásérzékelési területet és ez alapján visszajátszani, ezt is megtehetjük.

Az IP kamerákba integrált videoanalitikai funkciók rövid, gyakorlati bemutatójára várunk minden érdeklődőt október 5-én, csütörtökön 14 órától a kiállítás A előadótermében, illetve az A-1 standon.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q1808-LE kamera
Olvasta már?
Axis Q1808-LE kamera