Az első, energiacellás vagyonőr robot


Az első, energiacellás vagyonőr robot
Az SFC Energy Efoy Pro energiacelláját (generátor) integrálták a szingapúri székhelyű Oneberry Technologies által kifejlesztett mesterséges vagyonőrbe: a Roboguardba.

A robot kifejlesztésének (hivatalos) hátterében a szingapúri vagyonvédelmi piacot jellemző emberi erőforrás hiány áll. Ennek kiküszöbölését vélte megtalálni a fejlesztő a Roboguardban. A szingapúri kormány nemrégiben bízta meg számos, a közbiztonság és a nemzetvédelem terén üzembe állítandó robotőrök legyártásával és üzembe helyezésével. Ehhez viszont olyan energiaforrásra volt szükségük, amely biztosítja az eszközök egy hónapos, folyamatos üzemelését. Megoldásként az Efoy Pro-t választották. A termék előnyei közt szerepel a mindössze 25dB-es működési hangerő, illetve az, hogy a hónap letelte után mindössze egy szűk perc a kiürült üzemanyagtartály cseréje és indulhat is a következő szünetmentes munkahónap.


Forrás: Oneberry Technologies; SFC Energy AG
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A biztonság új kora
Olvasta már?
A biztonság új kora