DH-SD12200T-mini PT dómkamera


DH-SD12200T-mini PT dómkamera
Új mini PT dómkamera jelent meg a DAHUA kínálatában.
Az új kialakítású, repülő csészealjhoz hasonlító ház, gyors egyszerű telepítést tesz lehetővé, könnyen beállítható, így pillanatok alatt felszerelhető.


A kamera belsejében egy 1/2.8” 2Megapixeles STARVISTM CMOS érzékelőt találunk, mely 3,6mm-es optikával van alapkiépítésben szerelve. Opcionálisan természetesen 2,8 mm optika is rendelhető olyan helyekre, ahol még nagyobb látószögre van igény.

 • 1/2.8” STARVISTM CMOS
 • 3.6mm/2.8mm, F1.6
 • H.265/H.264/MJPEG
 • beépített mikrofon
 • 3 Stream
 • 400°/s vízszintes sebesség
 • 200°/s függőleges sebesség
 • BLC / HLC / WDR (120dB)

  A kamera praktikus kialakításának köszönhetően, könnyen – akár külön konzol nélkül is szerelhető mennyezetre. De a kapható speciális konzolok alkalmazásával, akár függesztve, akár oldalfalra is helyezhető, az adott épület kialakításának függvényében.

  A kamera kétféle hálózati kialakítással rendelhető. Az egyik típus vezetékes IP hálózatokhoz illeszthető, ez a modell akár POE tápellátással is működtethető. A Másik modelltípus Wi-Fi hálózathoz csatlakoztatható, akár 2,4 vagy 5 GHz –en is. Beépített mikrofonjának köszönhetően, jó minőségű hangfelvételt készíthetünk a megfigyelt objektumban.  A kamera támogatja az intelligens érzékelési funkciókat IVS – mint például a vonalátlépést, otthagyott/elveszett tárgyak észlelése, arc detektálás.
  Easy4IP megoldás alkalmazásával akár mobil készülékünkre küldheti a riasztási eseményeket.

  A kameraház kialakítás IP66 védelmet nyújt, és mivel a kamera -30 és +60 C között működőképes, kültéri és beltéri telepítésre egyaránt alkalmas.

  Telepítését minden olyan területre ajánljuk, ahol nincs szükség professzionális megoldásokra, viszont a felügyelet a megfigyelt terület mérete vagy kialakítása miatt nehezen oldható meg fixen telepített kamerával. Segítségével költséghatékonyan és gyorsan alakíthatunk ki egy belépő szintű videó rendszert, amely már számos ma elérhető extra funkciót is biztosít felhasználója számára.

 • Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  DAHUA: SMD 3.0 intelligens észlelés
  Olvasta már?
  DAHUA: SMD 3.0 intelligens észlelés